30 Maj 2017

Hej! 


Var verkligen helt slut efter jobbet igår, skulle kolla på tv med Älskling men totalslockna, så redan vid 20.30 sov jag. Så jäkla skönt egentligen. 

Lämnade ju Lilja på förskolan igår. 
Hon skulle ju på kalas efter förskolan, hon ville inte gå men samtidigt ville hon gå. Det läskiga var nog att gå med S mamma till kalaset. 

Kom till jobbet, hade planeringsdag som sagt så vid 12.00 så åt vi riktig god lunch. Kycklingklubba med couscous sallad. Så jäkla mäktigt. 

Sen var det avdelningens tid att sitta med varandra, laddade upp med godis. 
Det behövdes verkligen. 

När jag slutade så mötte jag och Älskling utanför bowlingen, det hade gått jättebra att ta med henne från förskolan, Lilja som inte sovit många timmar pratade på och hade fått sig en Sockerkick av godiset från kalaset. Tack godis att hon höll sig vaken hela vägen hem. Hon och Älskling busade en massa och jag satt mest och skratta och log av lycka att ha dessa två i mitt liv ❤️

Vi kom hem, lagade mat och sen slockna Lilja och jag och Älskling skulle titta på Andra avenyn men som sagt, jag total slockna. 


Sprang på toaletten flera gånger under natten, magen gjorde verkligen jätte ont och ingenting verkade hjälpa så bara inse att jag inte skulle komma iväg till jobbet idag. Sjukt jobbigt. 
Magen har varit kaos hela dagen, legat och vilat och Lilja har verkligen tagit hand om mig, lekt nära mig, tittat på tv och myst med mig hela dagen. Världens bästa kiddo ❤️ Hon gick även ut en stund innan regnet kom och lekte men var lika snabbt inne igen nästan. 

Posten kom och Lilja fick sina Dolly Style leggings i ett paket och sen fick hon även en postavi, där det stod hennes namn på. Hon vet vad det är men vi tog oss upp till Hemköp och hon hämtade stolt ut sitt paket själv.  När blev hon så jäkla stor? 
Hon öppnar det när vi kommer till mormor och morfar, ska sova där idag, jag ska hjälpa Pappa med en del saker men tror det är skönare för Lilja oxå att ha någon som faktiskt Orkar kan ge henne energi imorgon när jag är hemma från jobbet. 
Så vi hänger där ett tag. 
Då får även Älskling lite egen tid och bara kan njuta av att ha hemmet ifred. 
Ibland kan ju sånt vara skönt, tro mig.. Jag märkte det i Fredags. Det var verkligen så så så skönt. 

Jag mår som en påse nötter, har knappt fått i mig mat då magen gör ont, mest druckit coca Cola och försökt må bättre. Hatar att vara hemma från jobbet, hatar att vara sjuk. Men förhoppningsvis mår jag bättre imorgon och jag kan gå till jobbet på Torsdag, Fredag denna vecka. Hatar att bara ligga hemma. 


Nej nu är vi snart framme. 
Så vi får höras senare. 
Uppdaterar bildutmaningarna och flera inlägg senare under kvällen. 

PUSS!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: