25 Maj 2017

Hej! 


Igår hade jag och Lilja en supermysig eftermiddag efter jobb och förskola. 
Jobbet gick bra, men att gå därifrån på ledighet och vara riktigt riktigt förbannad. Det kändes inte bra. Men med en fantastisk kollega som hjälpte mig och fanns där som stöd, det betydde ❤️. 

Pratade med Mamma påväg till Liljas förskola.
Hon lugnade ner mig och fick mig se saker från ett annat perspektiv. 
Bästa bästa!! 

När jag kom till hennes förskola så gick vi mot bussen mot Gullmarsplan och sen åkte vi hem. Eller vi handlade faktiskt kebabtallrik, satt ute i solen och njöt av solen och åt middag. 
Vi gick in efter en stund och bara mös. 
Lilja var riktigt trött. 

Vi öppnade även paket som Lilja fått med posten, beställde ju kläder till henne & en del hade jag tänkt ge till henne när hon fyller år men hon behöver sommarkläder så hon fick dom direkt istället. 

Glad tjej!!

Vid 21.00 la hon sig för att sova. 

Älskling var hos sin polare och jag tittade på The O.C . Minns ni den serien? Jag har blivit helt fast igen. Älskade Ryan & Marissa ❤️ Så jävla bra skådisar enligt mig. 

Jag la mig och sov. 
Hade en riktig känslobomb och visste knappt ut eller in, visste inte om jag skulle stanna kvar hos Älskling eller bara springa härifrån direkt när jag vaknade. 
Allt kändes så tungt. Allt kändes lixom jobbigt och vi pratade inte med varandra. Jag ville inte prata, det var jobbigt. 

Vaknade iallafall imorse av att Lilja kröp ner bredvid mig och mös. Älskade fina unge ❤️ Efter ett tag gick jag upp och fixade i ordning inför tvättstugan. 
Lilja och jag gick dit och började fixa med alla kläder. Hon var verkligen jätte duktig och hjälpte mig. 

Efter en stund så kom även Älskling ner, han och jag hade då fortfarande inte pratat. Men att se dom två leka och verkligen se kärleken lysa genom dom. 

Det är svårt att motstå. 
Svårt att lämna och gå ifrån.

Nu ska vi äta lunch och sen ska vi ner till tvättstugan igen och sen hem, vika ett berg av kläder och sen packa Liljas väska. Möta upp Johan och ungarna i Centralen och lämna alla barnen i Botkyrka hos mina föräldrar och därefter är jag barnledig. 

Ledig från jobbet imorgon oxå. 
Så ska verkligen bara njuta. 

Hörs!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: