21 Maj 2017 Söndag

Hej! 


Alltså den här helgen har verkligen gått i familjens tecken. Igår var det gröna Lund med bästis och barnen. Alltså världens mysigaste dag. Tack återigen. Ni är bäst! 

Idag började dagen med att vi alla vaknade tillsammans, vi gjorde i ordning oss och sen drog vi till Tyresö centrum. Handlade picknick och bara umgicks, åkte skateboard och bara hade det toppen. 
Mamma och Pappa ringde och frågade om jag kunde klippa Pappas hår. 

Dom kom och hämta oss i centrum och vi drog vidare hemåt. Handlade dagens middag och klippte Pappas hår innan vi gick ut och spelade fotboll, lekte kurragömma och grillade och bara umgicks. Älskar att umgås med mina föräldrar, dom ger mig så mycket positiv energi. Älskade föräldrar ❤️

Vid 18.00 gick vi in och då duschade Lilja och sen har vi lyssnat på musik och nu ska snart Lilja somna så att hon är pigg till föris imorgon. 

Hon är verkligen slut och det är förståeligt. 

Tack för den här helgen. 
Nu ska jag och Älskling ladda upp för finalen i hockey. 
Jag hade hellre sett Finland i finalen men nu blev det inte så och då blir det ju självklart så att jag hejar på Sverige. Heja heja!! 
Nu tar vi kanadensarna. 

Vad har ni gjort i helgen? 

Puss!Kommentarer
Postat av: Therese

Gud vilken härlig helg ni haft!
Själv har vi hängt hos syrran o grillade igår, lag jobbar Johan så jag o Charlie var bara ute här omkring oss och sen har jag städat o tvättat typ hela dagen. Inte så kul men nödvändigt haha :)

2017-05-21 @ 18:43:27
Postat av: Anonym

Vilken härlig och mysig helg ni verkar ha haft. Kul att se att ni fortsätter umgås me dina föräldrar

2017-05-21 @ 19:40:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: