20 Maj 2017 Lördag

Hej! 


Vilken dag vi har haft. 
Började redan vid 08.00 imorse när Lilja vaknade, hon kröp ner med paddan bredvid mig och sen väckte hon Älskling, som var hos en polare igår runt 10.00, vi mös lite innan Lilja & Älskling gick ut och åkte lite skateboard och jag började fixa i ordning mig för dagen. 

Efter ett tag så gick vi alla tre upp till centrum för att äta lunch, fick bli lunch på Sibylla. Älskling följde med oss till bussen och sen gick han hem och vi fortsatte vidare mot Gullmarsplan. Därifrån tog vi tunnelbanan till Slussen och väntade in resten av sällskapet. 

Jenni och ungarna kom och vi promenerade mot Djurgårdsfärjan. Vi kom in på Gröna Lund och ungarna valde att åka många karuseller. 

Dom gick Lustiga Huset, Lilla fritt fall, Bläckfisken, Flygande mattan, Kvasten, Tekopparna och en massa annat. 

Det mest läskiga för mig och då jag kände mig som en riktig hönsmamma var då när Lilja ville följa med Nova och åka Eclipse. Inte ens jag har satt min fot på Eclipse. Jag hatar slänggungor, aldrig åkt en slänggunga i hela mitt liv (inte vad jag minns iallafall och kommer aldrig göra heller) men att hon sen väljer att ta den högsta av dom alla. Paniken infann sig många gånger om. Jenni stöttade mig och sa att det var bra för Lilja. Det som var mest läskigt var lixom inte att hon åkte den utan rädslan över att hon skulle tycka den var alldeles för läskig och inte kunna hjälpa henne typ 100m upp i luften. Kaos. 
Jenni vann en kex choklad och strax därefter vann jag en Marabou (olika smaker) och efter någon timme igen vann vi även en Geisha. Chokladens dag. Haha. 


Lilja och alla andra försökte vinna mer saker, jag älskar lotter och att vinna saker och jag tror helt ärligt att jag börjar bli to old för alla helvetes karuseller. Jag vann en gris till Lilja, hade egentligen tänkt och ge den till Älskling men eftersom Lilja var med så var det hon som gick grisen den här gången. Lilja blev super glad och nöjd. Huvudsaken!! 


Dagen gick jätte snabbt tyckte jag, för helt plötsligt var klockan 21.30 och vi begav oss mot båten mot Slussen. Där skildes vi åt och jag och Lilja tog bussen och dom andra vidare mot tuben. 


Tack för en super härlig dag/kväll. Helt slut nu men det är det helt klart värt, speciellt när man ser hur glad sitt barn är över dagen. 

Vi kom hem vid 22.45 och då packade vi upp alla choklader. Haha. 20 geisha + 20 marabou. Alltså. Vill knappt se det. Mår dåligt bara jag tänker på det. Haha. Fattar ni hur mycket choklad vi har? Vi behövde verkligen verkligen inte mer godis här hemma men men.. Alltid kul att vinna speciellt när han som stod där vid geishan tittade på mig och sa: Jag vill att du trycker på stopp, du ser ut att ha tur. Och direkt därefter får jag mitt nummer och vinner. Man tackar!! 

Nu har jag slängt upp fötterna på soffan, försöker hitta något att se på men hittar ingenting. Funderar på att sova samtidigt som jag vill vänta på Älskling som har varit och sett på matchen hos en polare och sen hängt kvar där och umgåtts. 

Vi har ju knappt umgåtts med varandra den här helgen och visst måste JAG bli bättre på att göra fler saker, inte haka upp mig. Men det är svårt för mig, men jag försöker lära mig och Älskling ger mig tid. Inte för att han begär det utan för att jag själv känner så mycket just nu och jag behöver släppa en massa känslor. Känslor som inte behöver finnas där. 

Nu ska jag fortsätta kolla om det kommer något på tvn, annars lägger jag mig och sover. Är verkligen helt slut.


God natt finisar!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: