19 Maj 2017 Fredag

Hej! 


Jag är verkligen helt slut efter den här jobbveckan men jag har verkligen krigat på och inte haft en enda frånvaro dag. Heja mig! Dessutom även heja Lilja, som varit på förskolan tre av fem dagar den här veckan och med tanke på hur det har varit, så gick det riktigt riktigt bra. 

Igår blev det lyxfrukost med bulle. Haha. Ibland får man lyxa till vardagen lite tycker jag. Lämna Lilja på förskolan och åkte vidare mot jobbet där vi firade förskolans dag med buller & bång. 

Fixade i ordning alla medaljer inför vårt lopp vi har varje år på förskolan. Med start förra året och jag gjorde medaljerna även då. 

Föräldrarna kom på eftermiddagen men när jag slutade 16.45 så begav jag mig snabbt mot Nacka Forum och sen vidare hemåt. Yey! 

Lilja som blev hämtad av sin morfar och blev tillfrågad om att få sova där och sen vara ledig idag då hon varit så duktig med förskolan tackade ju självklart ja till det erbjudandet. 

Älskling mötte mig i centrum och vi åt middag och njöt av varandras sällskap. Vi gick hem och tittade på Andra avenyn. Runt 21.45 så la vi oss för att sova. Har verkligen varit helt slut hela veckan, så sia bli skönt med helg nu. 


Vaknade senare än vanligt imorse men behövde ju inte lämna in Lilja på förskolan utan hade ju bara mig själv att tänka på. 
Tog det lite lugnt och sen begav jag mig mot jobbet. 
Är fortfarande här men har rast just nu. 

Idag efter jobbet så ska jag hämta Lilja från mina föräldrar och sen ska jag hjälpa min Pappa med lite fakturor innan jag och Lilja åker hem och har tjejkväll. Älskling är ute med hans jobb, så jag och Lilja passar på. Mysigt!! ❤️❤️ 

Helgens planer är inga speciella, bara vara och umgås med min familj är vad som står på schemat. 
Ingen bangolftävling. 
Så ska verkligen passa på att njuta och hoppas på att det blir fint väder hela helgen så man kan vara ute och njuta i det fina vädret och gå runt med sommarkläder.

Hittade en bild på instagram som jag tyckte passade in så väl på mitt liv och på mig själv. Jag brukar ju nämligen ofta säga: vem fan är den där måtta? 

Nej nu ska jag lyssna på musik och njuta av min rast. 

Vi får höras senare. 
Puss puss! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: