15 Maj 2017 Måndag

Hej! 


Sitter på bussen nu mot Liljas förskola. Hon vill verkligen inte till förskolan, vet lixom inte vad jag ska göra. Vi är så låsta och kluvna. Jag vill inte tvinga henne men jag kan ju inte ta med henne till jobbet varje dag. Och hon kan ju inte varje dag hänga med sin mormor. Men jag får kriga vidare och vi ska göra en nedräkningskalender. 
"Hur många dagar är det kvar på förskolan" och hoppas på att det underlättar och att det lixom gör förskolan lite rolig igen. 

Igår tävlade vi i lag. 
Vi spelade som krattor dom två första varven men tredje varvet kom vi ikapp och vi ligger på plats 5 av 8 i cupen. 
Det är ju en cup som fortsätter under sommaren så chansen finns att vi kan få oss en bättre placering. 
Bara vi spelar bra. 

När tävlingen var slut så åkte jag hem till Mamma & Pappa, där Lilja var under tiden tävlingen pågick. Vi åkte och lämna Ella och sen drog vi vidare mot förrådet, hjälpte Pappa att plocka in verktygen i bilen och sen körde han mig och Lilja hem. Världens bästa Baba ❤️


Älskling hade köpt mat på kinan till oss, så vi åt kyckling cashewnötter. Lilja ville inte äta så mycket, hon grät och ville inte alls att  det skulle vara förskola. Hon pratade med min Mamma och vid 19.30 la hon sig i sängen och somnade rätt så snabbt. 
Tur det! 
Inte för att jag inte vill umgås med henne utan för att vi skulle upp 05.30 idag SENAST för att hinna till förskola och jobbet. Dock så ville hon ta bussen från Gullmarsplan till Vasastan, vilket innebär 30 minuters resväg den vägen. Och det kan bli jäkligt tight. Men jag får helt enkelt stressa och springa från hennes förskola sen. 

Har ju en massa utvecklingssamtal på schemat idag, slutar 18.00 och då åker jag hem till Älskling & Lilja som ska en liten eftermiddag ensamma idag. Vi tror att dom kan behöva det ❤️ Mina finaste hjärtan! 

Ni får ha en fin dag. 
Puss och kram! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: