12.02

Hej finisar! 


Imorse vaknade jag redan innan min klocka ringde så jag låg och drog mig en stund innan jag klev upp, sminkade mig (när har jag annars tid med det lixom, inte varit sminkad på jobbet på 3-4 år kanske) och därefter väckte jag Lilja. 
Vi klev upp och klädde på oss och begav oss mot bussen. 

Jag hade lovat Lilja att hon skulle få köpa frukost från Pressbyrån, så även plåster. Så när vi kom till Gullmarsplan så träffade vi Lotta en snabbis, av en slump men kul ändå. Sen handlade vi frukost och begav oss mot Liljas förskola.

Vi var där i god tid, men lämningen var så ledsam och mitt mammahjärta krossades flera gånger om. Hon har alltid varit lätt att lämna på förskolan, knappt varit ledsen utan lixom glad i förskolan. 
Nu vill hon inte ena gå dit. 
Mammas fina älskade hjärta ❤️ 
Jag försöker ta reda på om det är något som hänt där, men hon svarar bara att hon är färdig med förskolan. Att hon vill börja skolan istället. Gå i skolan, träffa nya vänner och vara närmare hem. 
Hon går ju på semester innan mig, min Mamma frågade om hon fick ta Lilja några dagar innan, så hon kommer vara där från och med efter midsommar fram tills att jag har semester i Juli. Mysigt för henne. 
Hon älskar att umgås med sin mormor och morfar. Det är lixom verkligen hennes favoriter. Blir så glad att se deras kärlek till varandra ❤️. 

Sitter på rast just nu på jobbet.
Hade med mig massa choklad till jobbet idag, så jah kunde bjuda mina kära kollegor på. Måste bli av med choklad hemifrån. Är ju verkligen kaos med godis hemma hos oss. 

Tre timmar kvar och sen går jag på ledigt i 4 dagar. Yey!!! Ska bli så skönt. 

Ska till Solvalla, fira Älsklings tjejkompis, ha tvättstuga och bara njuta av dessa lediga dagar. Det här behövde jag verkligen. 

Hoppas ni har en fin dag i värmen.
Puss & kram! ❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: