Svar på frågestunden.

Vad hände för 11 år sen? 

- Jag blev våldtagen och mitt liv ändrades brutalt den kvällen/natten. Något som jag idag vill prata öppet om för att kunna hjälpa andra tjejer. Om du fick välja 5 kändisar att träffa, döda eller levande. Vilka? 

- Helt ärligt så måste jag nog säga Bob Marley för han är king of reagge, Michael Jackson för han är the king of pop, Sanna Bråding för hon har gått igenom så mycket i livet men verkar vara en så go tjej, ABBA ( om det gills, dom är ju ändå en grupp) för att dom alltid varit en stor del av mitt liv och den sista måste jag nog säga Anastacia. Min stora barndomsidol, som fick mig att växa som människa så många gånger. Vart kommer din dotter ifrån? Är hon helsvensk? 

- Min dotter är halvsvensk och halvkurd. Hennes pappa är från denna norra sidan i Irak (Erbil). Så nej min dotter är inte helsvensk, men lever som en. Vad för tre saker kan du inte leva utan? 

- Eftersom du frågar om saker så måste jag svara mobiltelefonen, solglasögonen och handväskan. Mina tre måsten. Hur många barn vill du ha? När vill du ha nästa? 

- Vill ha 2-3 barn till. Helst skulle jag redan velat att Lilja haft ett syskon. Men har inte varit rätt läge. Hur trivs du med Sambolivet? 

- Jag trivs MEN det är väldigt nytt och krävs mycket mer kompromisser än att bo med sina föräldrar.Har Lilja kontakt med sin pappa? 

- Nej. Han sa upp kontakten med henne i December 2015. Fruktansvärt. Men Lilja mår bra och har många förebilder i livet. Och har han sagt något om att du blivit sambo? 

- Nej. Tror inte ens han vet det. Bästa filmen? 

- Har många favoritfilmer. Bland annat, Mamma Mia, Catherines dröm, inte utan min dotter, i taket lyser stjärnorna. Finns som sagt väldigt många bra. Bästa serien? 

- Kan nog inte bestämma mig. Har verkligen sett så många bra serier och har nog ingen direkt favorit utan så sjukt många favoriter. Andra avenyn, greys anatomy, the oc, Paramparca, 20 dakika, lögnen är bara några av alla serier jag tycker om. Cola eller redbull? 

- Jag vet faktiskt inte vad jag ska svara på det. Tror jag säger Cola ändå. Så gott med en kall cola i värmen lixom. Har ni börjat prata barn? 

- Ja. Men inget vi planerar att skaffa nu. Tre tjejnamn och tre killnamn du gillar?! 

- Bortsett från Lilja (som min dotter heter) så tycker jag om Aurora, Isadora, Isabella. Killnamn: Silas, Milo och Gabriel. Bullar eller kakor? 

- Måste nog säga bullar. Vill du ta körkort? 

- Ja. Men lär nog inte bli något av det och ser nog hellre att min pojkvän rar det först. Mycket skönare. Vad ska ni göra i sommar? 

- I Juli när jag har semester så åker vi till Finland. Och vi ska även försöka åka till Göteborg och gå på Liseberg. Annars har vi ej så mycket planerat för min semester. Har du några bra tips på badplatser i Stockholm? 

- Flaten badet älskar jag. Känns lite som att komma utomlands när man är där med en stor strand, volleyboll och andra strand sporter. Och hoppborgar. Mycket mysigt. Det är väl den jag verkligen skulle tipsa om. Hur träffades ni? 

- Jag antar att du undrar hur jag och min pojkvän träffades och vi träffades på en fest hos några dåvarande polare. Hur många år vad du när du förlorade oskulden? 

- Jag var 15 år. Barndomsidol? 
 
- Måste nog säga Systrarna Graaf, Markoolio och Sanna brådingVarför umgås du och Sara inte mer?

- Hur ska jag säga det här? Vi kom bara inte överens och växte väl mer eller mindre ifrån varandra. Drömland att besöka? 

- Måste nog svara. Jamaica. ❤️ Bästa födelsedagsfikat? 

- Kanelbullar. Bästa fredagsmyset? 

- Frön, Cola och popcorn. Bästa bok? 

- Inte utan min dotter. Hetaste kändisen? 

- Joel Kinnaman. 

TACK FÖR ERA FRÅGOR. Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad roligt med svaren!!

2017-06-05 @ 23:25:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: