Påväg hem.

Hej! 


Sitter på bussen påväg hem från Mamma & Pappa. Lilja är tillsammans med dom och helt nöjd med läget. Som sagt. Hon älskar att umgås med dom och jag är så sjukt jäkla tacksam att hon har sina morföräldrar i livet och kan växa upp med dom. ❤️ 
Jag hade min morfar tills jag var 4 men han var lixom inte direkt något sällskap, han bodde på hem och man hälsade på då och då. Minns honom knappt. Sen har jag självklart min fina älskade Farmor i Finland, men henne träffar jag ju inte vardagligen utan träffar henne när man är där eller hon kommit hit på besök. 

Men min mormor & farfar har aldrig funnits i livet medans jag funnits och därför är det mer tacksamt för mig att mina föräldrar lever och dom får uppleva barnbarn och att mitt barn & hennes kusiner får uppleva mor & farföräldrar som finns där i alla lägen. ❤️ Välsignad med så fina föräldrar. 

Nej. 
När jag kommer hem så ska jag och Älskling äta mat och bara njuta av varandras sällskap. Vi lär titta på en hel drös av Andra avenyn avsnitt. 
Vi är inne på säsong tre nu. 

Ha en underbar kväll. 
En timme kvar på er att ställa frågor till mig. Jag ska se till att svara på frågorna i olika delar. Så håll utkik! 

Puss!Kommentarer
Postat av: Therese

Å önskar att Charlie hade haft morfar o farfar i livet. Synd att de är i himlen. Lilja är nog tacksam för mormor o morfar ❤️
Kul med svaren sen!!!

2017-06-04 @ 19:30:45
Postat av: Anonym

vill ni ha barn snaer?

2017-06-05 @ 02:26:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: