Kärleken övervinner ALLT!

"Finns så mycket vi föräldrar önskar vi kunde ge våra barn i materiella ting som vi mår dåligt över att inte kunna ge"


Men som vi egentligen inte borde må dåligt över, för det viktigaste vi kan ge våra barn är vår tid. Tiden att göra saker tillsammans, behöver inte vata kostsamma saker. 
Gå till parken, var med när ditt barn leker, lek med ditt barn och ta dig tiden till att lyssna på vad ditt barn har att säga. 
Alla materiella ting är bara en bonus och det är inte så att alla dessa materiella ting kan bli mer värdefullt än kärleken till sitt barn. Ge kärlek, kramar, tala om att du bryr dig och älskar ditt barn och visa att du finns där i alla lägen. 

Att vara förälder är inte alltid en dans på rosor, är många gånger jag skulle vilja slita av mig mitt hår och lägga mig i fosterställning och gråta. Men.. Jag som förälder krigar på, krigar på för att mitt barn ska bli en stark och självständig människa. En människa som vet rätt & fel, som inte dömer andra efter skalet. 

Försök inte köpa barnen med olika materiella saker utan ge barnen istället tid, kärlek och goda värderingar, lär barnen rätt & fel, lär barnen att älska sin nästa. Att kärleken är störst av allt och att med kärlek kommer man längst. 

Ta hand om varandra, värna om vår framtid och ge varandra ödmjukhet, empati och respekt som ledord med in i livet. Kommentarer
Postat av: yogapassion.blogg.se

Jättefint skrivet. Jag håller med, sin tid och uppmärksamhet är det bästa man kan ge ett barn! :)

2017-06-04 @ 22:07:47
URL: http://yogapassion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: