Dåliga vanor.

Blev utmanad av fina Jenny. Hon är länkad här nedanför att skriva om mina dåliga vanor. Hjälp. Eller är det så farligt egentligen. Alla har vi dåliga vanor. Finns ingen människa som inte har en dålig vana. Så får ta och öppna upp järnkontoret och se över mina dåliga vanor. 

Jenny

* Minst en redbull om dagen.. Så jäkla dåligt av mig jag som slutade riktigt rejält förrut men har nu återgått till det. Usch. Är ju inte ens gott. 


* Väldigt kort stubin och tålamod. Lilja har ju fått mig att få en större stubin och tålamod, men det är fortfarande väldigt kort tex om jag och Älskling bråkar.. 

* Way to god trogen mot människor som gång på gång satt kniven i ryggen. 

* Att jag älskar för hårt. Hur kan det bli någon negativt undrar säkert många av er.. Men saken är den att jag älskar så hårt, att jag ibland blir så pass sårad för att människor inte älskar tillbaka, jag blir besviken om kärleken jag känner för dom inte är stark tillbaka. Svårt att förklara men jag tror ni förstår. 

* Sockerberoende deluxe. Känns som jag inte funkar utan socker, som att det är min bensin. Och jag vet hur hemskt det är. 

* Väldigt slarvig. Jag har egentligen aldrig tänkt på det innan för ens jag blev sambo, men dessutom är ju Älskling väldigt pedant och allting ska ordnas på en gång medans jag kan vänta med mattallriken ett tag. Så kanske är det bara det att vi är väldigt olika och det blir att jag känner mig slarvig. 

Har du någon dålig vana? 
Vad i så fall? 
Vill du vara med på utmaningen så kommentera med en kommentar. Kommentarer
Postat av: Therese

Jag är också sockerberoende, har jäkligt kort tålamod ( särskilt när det kommer till gnäll) och jag är kass på att passa tider..
men va fan, det är ju våra dåliga ovanor som gör oss till människor också!
Ha en härlig fredag nu! ❤️

2017-06-02 @ 20:02:46
Postat av: Jenny

Kul att läsa om andras dåliga vanor... då känner man sig lite mer okej med sina egna. Man är lixom inte ensam 🙈

2017-06-03 @ 07:24:37
URL: http://guzel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: