9 Juni 2017 Fredag

Hej! 


Så vad har hänt dom senaste dagarna? 
I onsdags så vaknade vi tidigt och åkte mot Liljas förskola, hann prata lite med pedagogerna och sen drog jag vidare mot jobbet. 

Jobbade till 15.25 och sen drog jag in mot stan, mötte Älskling vid Sergels torg och vi gick in på nya BR där och handlade en födelsedagspresent till Lilja som fyller år på Måndag. 

Efter det så mötte vi upp Älsklings kompis vid Centralstationen och åt lite middag på Burger King innan vi åkte mot Liljas förskola och hämtade henne från hennes hel dag där. Vi föräldrar fick ju inte hämta för ens vid 18.00 då dom haft en dag tillsammans med både Tom tits och sen middag med alla blivande skolbarn på förskolan.När vi kom hem blev det nästan direkt sängen för Lilja eller först öppnade hon ett litet paket för att hon haft utspark på förskolan men därefter sov hon, och jag och Älskling mös liten stund framför tvn innan även jag gick och la mig. 


Vi vaknade väldigt sent på Torsdagen vilket resulterade i att Lilja fick följa med mig till jobbet. Ungen blev nöjd. Jag fick veta påväg till jobbet att det brann i Vasastan och att mycket trafik var avstängd ditåt så kanske lika bra att vi inte ens började resan ditåt. Utan att hon följde med mig till jobbet.
Vi drog iväg på utflykt som hon fick följa med på och sen kom Pappa och hämta henne vid 16.00 och då jobbade jag till 17.15. 


Mötte Älskling vid Hemköp och vi handlade lite gotta innan vi gick hem, laga middag och bara tog vara på varandra. 

La mig vid 21.30 för att sova men vaknade upp i ren panik vid 23.00 men somnade rätt så fort och vaknade imorse utvilad och glad. 

Hade mötte med chefen på morgonen och sen hade jag mötte med några kollegor innan det var dags för lunch. 


Slutar 16.15 idag och då åker jag hem och tar det lugnt. Lilja är med sina kusiner och mormor och morfar. Dom håller på att flytta i helgen plus att vi ska ha seriespel så jag ska hjälpa dom lite imorgon med flytten och räkningar. Bra ändå lixom. Måste ställa upp för sin familj ❤️
Lilja ska vara där till Söndag och då hämtar jag hem henne och så laddar vi upp för en förskoledag på Måndag och därefter blir det att fira prinsessan som fyller 6 år på Måndag. Fatta att jag snart varit mamma i 6 år. Helt ofattbart men ändå så mäktig känsla. 

Nej nu ska jag njuta av rasten. 
Så vi får höras senare. 
Hoppas ni haft en fin vecka.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: