2 Juni 2017

Hej mina fina läsare! 


Det är så roligt att ni blivit fler som läser bloggen och ni får gärna skriva kommentarer om det finns något speciellt ni vill att jag ska ta upp, något ämne kanske eller bara visa upp kläder/lägenheten med mera. Men roligt att ni kikar in och kommenterar. Verkligen. 

Idag så tog jag mig som sagt energin att gå ut lite med Lilja, leka i parken och njuta av dagen. Jag var helt slut när vi kom in igen, så då la vi oss båda och vila ett tag.

Efter ett tag så ringde bror M och frågade om vi kunde vara barnvakt till Ella. Så klart man ställer upp lixom ❤️ Visst att man varit hemma från jobbet sen i Tisdags och man mesta dels varit sängliggandes och typ glott på filmer tillsammans med Lilja, men efter dagen utomhus och att jag faktiskt efter vilan fått mer energi; så valde jag ändå  att säga ja till att vara barnvakt. Inte så att jag varit sjuk så jag kunnat smitta någon utan det har varit min mage som har gjort så jäkla ont, speciellt på nätterna så jag inte fått sova därav bristen på energin under dagarna. 


Vid 16.00 så var dom här och vi promenerade upp och mötte dom vid bussen. 

Vi gick in på Hemköp och jag är ju inte jätte förtjust i potatisbullar och det var middagen som var planerad för ikväll, så jag ändrade om lite i menyn och köpte kyckling och pasta och tacosås. Mumma! 


Lilja körde vagnen med Ella i och var riktigt duktig att ta hand om henne, hon höll lixom koll och var inte alls sådär stressad i affären som hon annars kan vara utan tittade sig noggrant runt så ingen människa gick in i vagnen eller så hon inte råkade köra in i något/någon. Min duktiga tjej!!

Vi gick till parken och hängde där tills Älskling ringde och sa att han var påväg hem, då gick vi upp och mötte honom vid bussen. Lilja var så bestämd över vilken väg vi skulle gå. 

När vi kom hem lagade jag mat, Älskling satt med Ella & Lilja. Dom mös tillsammans. Fixade i ordning mat till Ella och vi matade henne samtidigt som vi år vår mat. 

Älskling åkte iväg till sin kompis under kvällen, så vi hade en tjejkväll. 
Vi startade Babblarna på tvn och Ella vart riktigt sur när jag stängde av tvn efter ett tag. Gulle tjejen ❤️ 
Lilja tog hand om Ella samtidigt som hon lekte en lek och testade olika saker och bakade någon kaka som jag skulle smaka på.
Vid 19.30 så somnade Ella så då la jag henne för att sova och jag och Lilja startade en favorit i repris. Tsatsiki, farsan och olivträdet. En bra film. Som är inspelad på Kreta. Får en att verkligen vilja åka tillbaka till den ön. Magiskt. 

Som ni ser på bilderna så var Ella riktigt fokuserad på Babblarna och dansade för fullt. Hon ville inte alls ligga ner utan hon satt upp under hela tiden. Fasters lilla stora tjej ❤️


Jag och Lilja åt frön och bara mös, tills att hon vid 21.20 satt i soffan och slocknade. Men när jag väckte henne försiktigt (jag trodde det skulle bli rena kaoset och hon skulle totalvägra att sova igen) så klädde hon av sig, borsta tänderna och kröp upp i sin koja som hon har byggt och somnade om nästan direkt. 

Jag startade ett marathon av SKAM. Har ju sett dom tre första säsongerna men den fjärde har jag bara sett enstaka avsnitt av, så jag tänkte rulla igenom serien och sen köra den fjärde serien. Och när den serien är klar så börjar jag återigen på Paramparca för att hänga med tills att den kommer tillbaka i höst. Yey!!

Nej. 

Nu är Älskling hemkommen och alla i hemmet sover förrutom jag, är trött men känner mig ändå inte redo för att sova. Men jag somnar när jag somnar helt enkelt. 

Hur har er dag varit? 
Glöm inte att ställa era frågor till frågestunden. Ska verkligen bli så kul att läsa era frågor och ta mig tid till att svara. 

H Ö R S!Kommentarer
Postat av: Jenny

Härlig dag ♥️

2017-06-03 @ 07:19:54
URL: http://guzel.se
Postat av: Anonym

Varför umgås du och Sara inte mer?

2017-06-03 @ 09:40:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: