2 Juni 2017 Fredag

Hej! 

Var hemma från jobbet idag med, är verkligen kaos med energin och det onda. Men förhoppningsvis släpper det snart. Igår hände absolut ingenting, fick över 450 bilder som jag rensade och gjorde i ordning, ska försöka ordna och sätta upp en massa bilder på vår garderob. Visa betydelsefulla människor. Folk som tillhör mitt liv. Tyvärr är Älskling inte lika foto intresserad som jag så svårt med hans sida och bilder. 

Idag har jag tagit mig energin att gå ut med Lilja. Vi lekte och åt glass. Kändes skönt att komma ut efter flera dagar inomhus, men samtidigt så kände jag hur det tog på energin alltså. 

Nu är vi hemma igen och väntar på att bror M och Camilla ska komma hit och lämna Ella. Och ja, jag har varit hem från jobbet men energin är tillbaka eller halvt iallafall och försöker jag inte börja leva igen, så kommer det sluta med en sjukskrivning och det är det sista jag vill.  Min lilla familj ska passa Ella ❤️ Ska verkligen bli så mys. Och Lilja är så glad att få umgås med sin lilla kusin. Glöm inte frågestunden som avslutas på Söndag klockan 20.00. Älskar era frågor hittills, fortsätt med era roliga och bra frågor. PUSS!Kommentarer
Postat av: Anonym

Du skriver om 11 år sen... vad hände då? Berätta. Man blir nyfiken.

* hur många år var du när du förlorade oskulden ????

* din barndomsidol????

2017-06-03 @ 00:54:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: