19 Juni 2017 Måndag

Shuu! 


Haft en supermysig dag idag. 
Igår satt jag och Mamma ute på altanen i flera timmar och pratade om livet. 
Så himla mysigt ❤️ 

Gick inte och la mig för ens tidigt på morgontimmarna och vaknade vid 10.00, gjorde i ordning lunch till oss. Tonfisksallad. 

Bussen mot Liljas skola gick vid 12.20. Hon träffade 12 stycken av hennes nya kompisar och dessutom hälsade hon på A & M som var på hennes kalas. 


Vi blev hämtade av Pappa och Mamma vid 15.00 och åkte då och hämtade Martin och Ella och sen åkte vi ner till Sickla köpkvarter. Lilja fick ett par sandaler plus att jag köpte två par Ballerina skor. Ett par vita och ett par svarta. 
Nu behöver vi bara skaffa flip-flops. 
Sen är vi redo för semestern lixom. Yey! 

Vi handlade på ICA Kvantum och sen drog vi mot Nacka Forum och åt middag tillsammans på Brown Bull. Jag tog en pasta Indiana. Så jäkla god. ❤️

Pappa lämnade Ella och Martin och sen körde han hem mig. Lilja följde med sin mormor & morfar hem då jag ska jobba imorgon och hon är ledig från förskolan. Hämtar henne imorgon igen och antingen sover jag där eller så åker vi hem. 

Vi får se hur vi gör med det. 

Jag och Älskling har roat oss med att titta på SKAM. Äntligen har han tagit sitt förnuft till fånga och kan se det tillsammans med mig. Haha.

Nu är det dags att krypa ner i säng för att sova och göra sig redo inför jobb imorgon. 


God natt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: