17 Juni 2017 Lördag

Hej! 


Har verkligen inte varit så aktiv på bloggen dom senaste dagarna, har väl inte riktigt någon speciell anledning. Har bara försökt lägg det lite åt sidan, fast samtidigt är jag absolut inte påväg att sluta blogga. Utan jag tror bara jag behöver en liten Break ibland från skrivandet i bloggen. 
Jag har mina up & downs. Ibland så känns allt så jäkla bra och jag och A klarar allt tillsammans men ibland känns det som att jag borde ta mitt pick och pack och försvinna härifrån. Och nej.. Det har egentligen inte med A att göra. 
Snarare tvärtom.. Han är den som försöker visa varje dag hur mycket jag betyder för han, hur mycket han älskar mig. Men efter alla gånger med svek och lögner så är jag fortfarande rädd, men det ska inte hindra mig från den här kärleken. 

Tack för att du alltid finns där för mig älskling och alltid får mig att må bättre. Jag älskar dig! ❤️ Helt underbar är han! 


I torsdags hade Lilja avslutning på sin förskola. Fattar ni att hon slutar förskolan och börjar i förskoleklass, alltså skolan till hösten. Jag är i chock. 
Vi var ju hemma hela dagen på Torsdagen, åkte och åt lunch med Liljas kusiner och Lotta. Mysigt! 
Efter det så åkte vi mot Liljas förskola. Noah ville följa med och självklart fick han det. 

Lotta satt AIK färgerna i deras hår.. Ja ungarna har blivit AIK:are. Hemskt. Men samtidigt tänker jag låta Lilja välja själv. Vill hon heja på AIK så får hon det. 

Joanna ska ta med henne på en match någon gång oxå. Aldrig att jag ställer mig och hejar på AIK. Never! 

Vi kom till Liljas förskola och hon hängde med sina kompisar. Noah följde med och hälsade och sen sjöng förskolekompisarna en sång innan vi gick upp för den där hemska hemska backen upp mot picknicken, där dom fick en ryggsäck med lite användbara saker inför skolan. 

Tyvärr tappade hon den på bussen påväg hem mot mormor & morfar. Så synd. Men jag har kontaktat SL hittegods och hoppas på att dom kan hjälpa mig och att ryggsäcken kommer in. 

Ska oxå kolla med förskolan om dom har någon extra då hennes försvann. 
Stackarn. ❤️ 


Igår på kvällen hängde vi hos mina föräldrar åt middag på restaurant och bara njöt av fredag. Helt jäkla underbart! 

Vi träffade även Joanna en stund inne på restaurangen. Mysigt. ❤️ 
Jag tog en lasagne. Mumma. 
Togs även ett lass från förrådet mot deras hem, så att dom får in några möbler. 

Idag ska Lilja ha kalas, så har vikt alla kläder och ska lägga in dom i garderoberna och sen ska jag börja ordna inför kalaset. Är en del folk som kommer. 

Dock ingen från Liljas förskola. 
Skrev till hennes två bästa polare från förskolan igår och det var en chansning om dom kunde komma, men tyvärr var dom upptagna. 
Tur att vädret blev bra idag. 
För vi ska ha vattenkrig eller ungarna ska få kasta vattenballonger på varandra och ha vattenkrig med varandra. 
Lilja älskar det och vad gör man inte för sitt barn lixom. 

Bilden är tagen från Liljas 1 års kalas ❤️ Nu är det 5 år senare och tiden har verkligen sprungit förbi. Älskade fina unge. Mamma älskar dig mer än ord någonsin kommer räcka till. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: