12 Juni 2017 Måndag

God morgon! 


Vilken helg jag haft. 
I lördags efter träningen så åkte jag med Pappa till Botkyrka och fixade lägenheten där, tog alla grejer och städade hela lägenheten. Yey! 
Kom hem vid 21.15 och tittade på tv med Älskling och bara njöt av att jag äntligen kunde sitta ner och inte göra ett skit. 

Dock hade jag en massa onda tankar och jag hatar när jag känner så. Jag vet att jag aldrig skulle bli sviken men ändå sitter känslan där hela tiden, som att allt ska sluta sv hjärtesorg vilken stund som helst. Jag vet att det bara är onda tankar och att jag egentligen inte behöver känna så. 


Vaknade på morgonen vid 06.40 av att Pappa ringde, han kom och hämta mig och vi åkte mot Solna för att spela seriespel.

Vi har gjort en egen boll, som vi använder i vårt spel. Vad tycker ni? Så klart den är blå/blå. Djurgårdsfärg ❤️ Så jäkla grymt! 


När tävlingen var slut åkte vi och hämta Lilja, vi följde med Pappa till huset och tittade där. Jätte mysigt och fint. 

När vi kom hem så blev det en myskväll, vi åt kebabtallrik och tittade på Ullared. Vi duschade och gjorde oss klara för sängen. Lilja var super trött så redan vid 19.10 låg hon i säng och sov redan vid 19.30. Stora duktiga tjejen! ❤️

Jag och Älskling tittade på några avsnitt av Andra avenyn. Vid 22.00 la vi oss i sängen för att sova. Lika bra att sova tidigare än vanligt då vi gick upp redan vid 05.00 idag och gjorde frukost och la fram ett av paketen till Lilja som hon fick öppna på morgonen. 


En riktig Sockerkick på morgonen, men så är det när man fyller år, då får man firas ordentligt. 

Just nu sitter vi i bilen, Pappa kör oss till Gullmarsplan och därifrån tar vi sen buss mot Liljas förskola. 

Slutar tidigare idag för att kunna hämta henne. Så vi börjar med en tjejkväll tills Älskling kommer hem då vi ska fira henne med mera presenter. 

Ha en fin dag!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: