1 Juni 2017 Torsdag

God morgon! 


Vi är nyligen vakna här hemma. 
Har precis ätit frukost med Lilja, fick bli makrillsmackor. Dock gör det så jäkla ont och jag vill bara sova sova sova. 

Lilja är verkligen så förstående och duktig nu när hon är hemma för att jag är sjuk, hon kramas med mig, tittar på tv med mig, lagar mat i sitt kök och låtsas även att hon lagar olika mediciner så jag ska bli frisk. Världens bästa kiddo ❤️✨ 

Har fått en del åsikter privat om att jag inte borde låta Lilja vara hemma med mig när jag är sjuk, att ett barn inte borde ta hand om sin förälder. Men jag kan fortfarande int se det negativa i det hela. 
Okej om det handlade om alkohol eller ett drog missbruk, då tycker JAG absolut att det är fel att låta barnet/barnen ta hand om föräldern/föräldrarna. Men jag ligger hemma sjuk, ger henne av den energin jag har, tittar på tv och kramas. Trots att jag ligger ner och hon lagar mat i sitt kök så kommer hon och lämnar det till mig. Hon får min uppmärksamhet till 100% och har ingen att "tävla" med. Förstå mig rätt. Hon är alltid nummer ett men ibland pratar man med någon och då får man lära sig att vänta. 
Kan någon förklara för mig vad det dumma är med att hon är hemma med mig? 
Ja förrutom att hon inte träffar sina förskolekompisar. Meeen.. Hon lider inte. Det är snarare tvärtom. Att jag faktiskt ser hennes lycka i ögonen att slippa gå till förskolan. Hon är ju lixom färdig där. 

Nej nu ska vi titta på tv och försöka vila en massa och hoppas på att smärtan snart är över. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: