Kvällsinlägg

Hej! 


Vilken underbar dag jag haft idag. 
Började med jobb. Jobbade till 15.30 och därefter så drog jag vidare mot Slussen och mötte upp Älskling. 

Vi åkte hemåt, eller vi dividerade om vi skulle åka mot Globen eller Tyresö centrum innan vi åkte hemåt, men vi båda kände väl av att det var bättre att åka hemåt. 

Vi hamnade på Lilla Rött där vi åt middag, jag tog en spaghetti bolognese och Älskling tog något vegetariskt. Jägarn. 

Mysigt att kunna göra något spontant såhär på en Onsdag, älskar när vi kan göra spontana grejer. Bara umgås och må bra lixom ❤️ Vädret var ju dessutom på topp så vad passade inte bättre än att sitta ute och äta middag lixom. 

När vi kom hem vilade vi en stund och båda råkade somna en stund. 

Vid 20.00 kom Pappa, Mamma och Lilja på besök och jag hjälpte Pappa med en massa räkningar. Alltid bra att ställa upp ❤️ 
Man märkte verkligen på Lilja hur mycket hon saknar mig och Älskling, speciellt A. Dom gick och kastade soporna och lekte och hon kunde knappt slita sig från han. Finaste familjen. 
Dom är verkligen så fina med varandra. 
Bästa bästa ❤️!! 

Dom drog för ett tag sen och jag och Älskling har precis startat en Beck film, får se om jag orkar se klart på den. 
Just nu vill jag bara lägga mig och sova. 
Men vill ändå kunna umgås med mitt hjärta dom stunderna man faktiskt kan. 
Båda jobbar heltid och vi försöker verkligen finna tid för varandra. 

PUSS! 

28 Juni 2017 Onsdag

Hej! 


Igår fick jag ju en för mig egentligen inte elak kommentar utan snarare väldigt desperat kommentar. Vad vill människan? Varför försöka trycka ner en annan människa för att må bra själv. Jag förstår verkligen inte, fast samtidigt så förstår jag med tanke på att jag själv varit där som tonåring, man sa saker för att såra och trycka ner andra.. Men att som 27 åring hålla på så? Nej. Det förstår jag inte. Mår man så dåligt själv att man mår lite bättre av att trycka ner någon annan? 
Skulle aldrig i hela mitt liv bete mig så som vuxen. 
Hoppas att alla vi vuxna som ser något näthat verkligen sätter stopp för det, vi behöver verkligen sätta stopp för näthatet och försöka övervinna med kärleken. 
Kärleken borde vara starkast och kärleken borde verkligen övervinna över allt. ❤️ 
Men tack för alla fina kommentarer både här och på Facebook och instagram. 

Igår efter jobbet så skulle Pappa & Lilja ha kommit till oss men eftersom att trafiken var kaos och jag kom hem sent så får det bli idag då jag slutar tidigare. 
Gud så skönt. 
Har verkligen längtat efter att gå hem tidigt. Jag behöver det, min kropp behöver det. 

Snart är veckan slut. 
Snart är denna arbetsvecka slut. 
Fy fan vad skönt!! ❤️🙏🏽 
Vill typ säga: Halleluljah. 
Jag har nog aldrig aldrig någonsin längtat så här mycket efter semester och det var längesen jag jobbade efter midsommar, går ju gärna helst på semester då för att få en länge ledighet men i år blir det bara tre veckor nu och två veckor föräldrar ledigt i augusti-september. Bästa. Sen tar jag även ut föräldraledighet till julen så att jag kan få njuta av lite långledigt där med. 
Det enda tråkiga med mina tre veckor semester nu, är att Älskling inte har semester samtidigt som oss. 
Utan han har semester dom två veckorna i Augusti - September. 
Så tråkigt. 
Men kan hänga på badställen, umgås med Lilja och verkligen njuta av livet ❤️ 
Kunna få vara ledig tillsammans med mitt barn. Det är underbart. 

Har knappt tagit några bilder dessa jobbdagar, känns sjukt tråkigt i bloggen oxå. En blogg utan bilder lixom. Men får försöka bli bättre på det men samtidigt känns det inte så lockande att hela tiden lägga upp vardagliga bilder på vad jag äter, dricker och gör. Mer värdefulla ting är värt för mig. Som när man gör utöver det vardagliga grejerna. 

Jag älskar att läsa bloggar som har lite allt möjligt i sig, både vardag men även våga prata om saker som är tabu, eller som har blivit en diskussion. 

Jag läste en blogg igår. 
Väldigt intressant inlägg om att graviditet inte är en sjukdom och jag håller absolut med. Man kan få symtom som gör att vardagen blir svårare, man inte orkar lila mycket. Så som att (om man är flerbarns-förälder) ta hand om barnen på samma sätt som förrut och visst vet jag hur jäkla trött man kan vara. Jag sov MINST 12 timmar när jag var gravid och efteråt när jag blev gravid så har jag varit lika trött. Så absolut jag håller med så långt. Men jag har väldigt svårt för folk som i jobbet använder sin graviditet som en sjukdom, att dom inte kan göra vissa sysslor för dom är gravid. Finns saker man kan göra om man verkligen har ett grovt arbete och inte klarar av det men vi tar tex förskola som jag jobbar på och ett barn har bajsat. Ska man ursäkta det med att: jag kan inte byta, jag är gravid. Eller jag kan inte hämta mellis för att mjölken är tung etc. Det klarar jag inte av och har därför alltid sagt & kommer nog alltid att säga att vara gravid är ingen sjukdom. För det är det inte. 
Ovan ser ni en bild från när jag var gravid. Att sminka mig var en vardag för mig som det inte är idag, men för att jag konstant såg så jävla trött ut. Och jämt var så himla äckligt trött. Fy fan!! 

Det var nog det värsta med min graviditet att aldrig känna mig pigg och knappt ha orken att äta maten innan jag ville sova på nytt igen. 

Vad var det värsta av din graviditet? Hade ni något sånt där värsta? 


Sitter just nu på rast och bara njuter av tystnaden och lugnet, hur skönt är det inte lixom? Jag älskar att faktiskt kunna tanka energi såhär mitt på dagen. Den som uppfann rasten borde tamejtusan få Nobelpriset. Helt ärligt. Utan rast så tror jag nog inte att många skulle orka jobba. 

Det är dagens höjdpunkt. 

Vad jobbar ni alla med? 
Jag jobbar som sagt på en förskola och jag trivs som fisken i vattnet med jobbet men själva arbetsplatsen är oklart. Så kollar smått och gott då och då efter andra jobb i närheten vart jag bor. 
Samtidigt vill jag inte lämna mitt jobb för jag vill lixom kunna ha möjligheten att komma tillbaka dit bara sådär om jag inte trivs på något annat ställe. 
Förstår ni hur jag menar? 

Men nu är tyvärr min rast slut och jag ska återgå till arbetet, hörs senare. 
Puss på er!