Vänskap och förhållande

Så många gånger man blivit sviken och förkrossad, så många gånger man gett mer till folk än vad man själv fått, jag har så många gånger haft mer tålamod med människor än vad människorna själva har. Men i och med allt som hänt det senaste halvåret, att jag förlorade en person som jag trodde stod mig närmare än den gjorde. 

Det fick mig att börja inse hur allting egentligen ligger till, att jag inte alltid borde ge allt, speciellt om ingen annan ger allt tillbaka. 

Jag har verkligen börjat inse nu att människor kommer in i livet under olika perioder och ibland funkar det inte. Oavsett om vad för förhållande det gäller, kompis, par eller något annat. 
Är man inte på samma spår så funkar det absolut inte. 

Jag kände att jag hela tiden behövde göra andras till lags och kanske har det mer med mina känslor att göra, men att känna så tyder på att någonting är fel sen kan jag inte sätta ord på om det var det eller det som gjorde det. Droppen var iallafall en kväll när vi planerat att ses. Ord efter ord kommer via sms och då bara kände jag att nej. Den här vänskapen är ingenting att kämpa för, hade man varit vänner hade man inte slängt ut sig såna ord. 

Oavsett hur arg jag är tex på min pojkvän, så försöker jag alltid alltid alltid att tänka på vad jag säger för att inte såra honom. Varför ska jag såra någon jag älskar? 

Och jag tänker likadant med kompisar. Tycker man om, till och med säger man älskar sina vänner så sårar man dom inte. Absolut kan man göra misstag, tro mig. Jag har gjort ett riktigt stort misstag mot en vän (vi är vänner igen) som jag än idag skäms över att jag kunde göra så mot henne för 7 år sen. Det är fortfarande jätte svårt för mig att släppa det. Jag bad om ursäkt. Och helt ärligt förstår jag inte hur hon kunde förlåta mig till slut, tror nog inte jag skulle förlåta någon om dom gjorde så mot mig. Aldrig! Stort hjärta är vad den här människan har, riktigt stort och fint hjärta. ❤️ 

Men just ord... Jag menar sårande ord. Det är sånt jag känner att man absolut inte får missbruka. Säg ingenting som du ångrar eller som sårar andra människor. Självklart ska man vara ärlig. Men finns alltid bättre saker att säga saker på. Alltid! Jag tänker oftast alltid efter en extra gång innan jag säger något nu för tiden, för JAG vill absolut inte såra någon med mina ord. 

Och det var just dom orden.. egentligen sårade dom inte mig, men jag tyckte väl mest att om man tycker så om någon man kallar sin vän. Då är vänskapen inte värd någonting och då är det ingen vänskap. 
Förstår ni hur jag menar? 

Jag har pratat jätte mycket med min pojkvän om det här, om hur vänskap är och inte är. Varför ger några mer än andra? Varför ska vänskapen typ vara perfekt från ens sida medans den andra tex felar? Finns så mycket man kan säga om vänskap och förhållanden. Det enda jag vet säkert nu är känslorna jag har för min pojkvän och självklart kan känslor ändras och det är inget förrutom våra ord som talar för att vi ska leva resten av våra liv tillsammans. 
Jag älskar den här mannen och min kärlek för honom växer lixom för varje dag som går, trots att han oxå minst 2 gånger per dag även gör mig galen. Haha. Men någonstans med det så är det fint. Han vet vilka punkter han ska trycka på för att ge mig gallfeber men lika väl vet han vilka punkter han behöver trycka på för att lyckas bli sams / lugna ner mig. Alltså den här mannen har funnits för mig sen dag ett, trots att vi lixom tog det lugnt i början och ingen av oss ville rusa in i ett förhållande utan lära känna varandra så fanns han där. Ringde jag så svarade han. 
Det var kärlek vid första ögonkastet. ❤️ 
Han är den som ger mig en trygghet nu, som ger mig den där känslan att han går genom eld och vatten för mig, att han aldrig lämnar min sida. Han lugnar ner mig när jag brusar upp, han förstår mig, han kramar mig, han finns där, han finns HÄR men bäst av allt är att HAN är MIN! 💘 
Jag älskar dig. 
Kommentarer
Postat av: Linda

Ni e såååå fina tillsammans

Svar: Tack! :)
Emeliie

2017-07-24 @ 18:50:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: