Våga låta insidan känna..

Jag har många gånger försökt tänka att allt ska se bra ut utåt, att mina känslor ska vara inlåsta för att visa för omvärlden att jag mår bra, fast jag egentligen är som en berg och dalbana inombords som inte vet hur morgondagens känslor blir.


Allt har självklart blivit bättre och jag har mer och mer accepterat att det är så mitt liv ser ut. Jag går inte runt och tycker synd om mig dom dagarna jag verkligen är nere utan jag försöker istället nu kriga på och skulle det behövas att gråta och visa känslor så vet jag att det inte är fel i det. 

Det viktigaste av allt är ändå att alltid ta hand om sig själv, varför hade jag en fasad utåt? Varför kunde jag inte bra tala om att livet var en berg och dalbana? Det finns det nog inget svar på men just nu när allt känns så där extra fantastiskt och bra så tyckte jag den här bilden verkligen är en bild många av oss hela tiden ska sträva efter. 
Inte vara rädda för våra känslor; inte vara rädda för att öppna oss, för att vi verkligen ska få må så bra som utsidan ibland visar så måste vi våga låta insidan känna. Kommentarer
Postat av: Anonym

Helt rätt!

2017-07-17 @ 22:36:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: