Svar till anonyma läsare

Tänkte bara tala om för anonyma läsare som kommenterar. Nej. Jag är inte en dålig förebild för min dotter, för vi ibland (inte alls ofta) äter på McDonalds eller kebab, eller äter godis, chips eller så. 


Min dotter älskar grönsaker, fisk, kött och nyttigheter som vi äter minst två gånger mer än alla onyttigheter. 

Precis som jag skrev här om dagen. 
Jag talar inte om precis allt jag äter, skiter och gör och inte heller allt min dotter äter, skiter och gör. 

Kul att ni kommenterar. 
Men har man inget snällt och säga så är min mening att man lika gärna kan vara tyst. 

Jag vet hur jag ska sköta och ta hand om mitt barn och hur mycket onyttigheter eller inte hon klarar av. Med mera. 
Att jag är överviktig och varit det sen jag var 7 år är det sista jag vill för mitt barn. 
Så jag är fullt medveten om saker. 

Ha d gött, nu ska JAG äta mitt godis som jag köpte från båten och vara en så sjukt dålig förebild för mitt barn. Patetiskt! 
Lägg energin på er själva och se till att ni lever felfritt innan ni lägger energi på vad JAG gör och väljer att leva. Har ni som sagt inget trevligt att säga, så kan ni lika gärna keep quiet. 

Puss på er!Kommentarer
Postat av: Anonym

Heja dej Emeliie!!!

2017-07-26 @ 21:16:03
Postat av: Anonym

Man bara.. lägg ner.
Ät du dina grejs och njut.
Det är sommar.

2017-07-26 @ 21:25:29
Postat av: Anonym

Jag skriver och frågar om eran kost eftersom jag själv jobbar med träning/kost och hälsa. Jag äter själv onyttigheter men cirka 1 helg i månaden. Annars ser min kost ut med att det är ganska likt husmanskost och det innebär inga onödiga fetter som hemmagjord pizza, makaroner med ostsås. Det är onyttigheter för mig.
Jag märker att detta är ett känsligt område. Ta hjälp av en dietist om vad man kan äta så att dessa onyttigheter inte blir oftare än Max 1 dag i veckan.

Svar: Lycka till i livet och kul att du jobbar med det du brinner för.. vi alla är olika. Jag behöver inte hjälp av en dietist utan jag vet som sagt vad som är bäst. Det BLIR ett känsligt ämne när du som ej känner mig bedömer mig och om jag är en dålig förebild för mitt barn genom sociala medier. Heippa!
Emeliie

2017-07-26 @ 21:37:06
Postat av: Anonym

Okej fast det här är sjukt :D

Emelie, vet inte om du ser IP-adresser eller något men personen ovan var inte det som skrev om du inte tkr du är en dålig förebild för det var jag som skrev det

Svar: Ha de gött! ❤️
Emeliie

2017-07-26 @ 22:02:13
Postat av: Anonym

Har inte du gjort en operation? Då borde man väl tänka en extra gång innan man äter onyttigt så pass ofta?!
Jag dömmer inte dig... ät va fan du vill... men har själv blivit nekad en magsäcksoperation.. och kan ärligt tycka att folk som inte väljer en sundare o bättre livsstil gällande mat o motion efter att ha fått en sån operation (vet ju ej om du betalade för din egen) förtjänare inte den!!

Svar: Okej. Jag har gått ner 46kg i vikt och jag lovar dig att jag än idag 7 år senare krigar med att gå ner mer i vikt, jag är på utredning med magen och magsäcken. Vilket jag inte pratat om i bloggen. Jag försöker äta sunt och motionera men ibland orkar man bara inte, man är helt slut efter jobb och annat och då får man vara onyttig. Sen om det gör mig till en dålig människa eller förebild. Fine by ME. Jag äter det jag äter men jag krigar oxå på med saker så som motion, hälsa med mera som bloggen inte har NÅGON del i alls.
Emeliie

2017-07-27 @ 00:21:55
Postat av: Daniela

Wow!!!
Lägg energin på viktigare saker än att sitta och trasha Emelies blogg. Hon e en underbar mamma till just sin dotter och de e ingen annan som ska tala om för henne hur el vad hon borde göra. Hon gör sitt jobb som mamma jätte bra. Från en som känner både Lilja och henne och ser hur fina de e tillsammans och att LILJA inte har något hemskt över sig för att de unnar sig kebab mm ibland.. hon är ett aktivt, energiskt, normalviktigt barn, med massor av fantasi ... ett lyckligt glatt och snällt barn.

Svar: Du är bäst! ❤️ Love you girl!!
Emeliie

2017-07-27 @ 11:18:11
Postat av: Anonym

min syn.

Förnekelse är order som stämmer bra in på dig.
Du är överviktig och lägger ut det du lägger ut med kost och onyttigheter. Sen kan du ej ta smällarna. Du suger åt dig de possetiva kommentarerna men tål ej kritik. Du framstår som en lat människa som sjukanmäler dig/ ditt barn varje vecka. Som ovanstående kommentarer du äter fel, vardagligt intag av socker gör dig fet, lat och trött. Det är vetenskapligt bevisat. Och sen undrar du varför du aldrig är trött på kvällarna och helt slut dagtid. Svar: din kost.
Men fortsätt du för all del. Personer som har skrivit här har vart sjyssta och lagt sjyssta kommentarer och frågor. Men du lever i förnekelse och ger alla andra the blame.

Svar: Och du vet uppenbarligen vad jag äter varje dag.. socker varje dag? Baserat på vad jag lägger upp? Haha. Okej. Ha en bra kväll. Jag sjukanmäler inte mig av lathet och trötthet, jag sjukanmäler mig av anledningen att JAG är sjuk. Eller om mitt barn är sjukt så vabbar jag. Punkt. Jag skulle aldrig låta henne vara hemma om hon inte är sjuk. Men för all del.. du vet ju bättre om mitt liv än mig uppenbarligen. Så du kanske ska ta över min blogg och skriva om mina dagar istället.
Emeliie

2017-08-03 @ 21:32:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: