Söndag

Hej! 


Glöm inte utmaningen jag har några inlägg längre ner, där jag utmanar er till att svara på frågorna. Roligt att se vem som får flest rätt och blir den som vinner. 

Idag så började dagen väldigt sent. Vi alla var helt slut men vi klev upp vid 09.30 och åt frukost och tittade på Karlsson på taket. 

Älskling och Lilja gick till tvättstugan med tvätten och jag passade på att ta det lite lugnt, var fortfarande helt trött och ville bara sova mera. Kändes som ingenting hjälpte. Helt sjukt. 


Vid 11.30 så gjorde vi i ordning oss iallafall och jag och Lilja åkte mot mina föräldrar. Lilja skulle ju som sagt på 3 års kalas med sin mormor och bland annat träffa sin gudmor. Som hon längtat!! ❤️

När vi kom hit så bytte snabbt Lilja byxor och sen drog dom mot Nacka. 

Jag gjorde lunch till mig och somnade ett bra tag. Skönt. 

Nu är Pappa hemma och vi ska fixa fakturor till hans firma och sen ska jag hem och äta mat med Älskling och ladda upp inför en arbetsvecka. Kaos. Haha. 
Lilja stannar ju kvar hos sin mormor & morfar, då hon slutat på förskolan men inte börjar i skolan för ens den 16 augusti. 
Dumt att jag inte hade längre semester men skönt att mina föräldrar hjälper mig. 
Så jag kommer hänga här en del, och så får Lilja vara hemma med oss på helgerna. Och från den 19 augusti - 10 september är vi ju med varandra varje dag och ska ha så skönt och kul. Min lilla familj. 

Verkligen så glad att mina föräldrar bor nära nu, för då är det inte så långt att åka om det skulle vara så att Lilja vill sova hemma under veckodagarna. 

Allt för henne och jag vet att hon har det så bra här. Hon kan leka på altanen och göra massvis med saker här och har även sin kusin här med henne så dom kan leka och busa tillsammans. Bästa ❤️! 

Nu ska jag ta en rök och sen ska jag som sagt fixa fakturorna med Baba innan jag åker hem och myser med mitt stora hjärta. Förhoppningsvis hinner Lilja komma tillbaka hit med sin mormor, så jag hinner pussas och kramas med henne oxå. 

Vad jag kommer längta efter henne. 
Mammas diamant. 

Ha en trevlig kväll!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: