Sälja sig .

Och nu menar jag inte som prostitution och att få betalt för att ha sex, utan jag menar snarare så att man som människa säljer sig själv för att andra ska hänga med en. Förstår ni hur jag tänker? 

Självklart ska en polare få bjuda en annan polare, spelar lixom ingen roll. 
Polare är ju polare av en anledning. 
Men när man får ett sms från en människa jag inte pratat med på knappt hela året eller i början av året men sen inte speciellt mycket pga olika anledningar.. Pajkastning med ord som säkert sårat oss båda och därav ingen vänskap mer.. 
men så helt enkelt får jag ett Sms från människan där den frågan om vi ska dra på kryssning ihop, att allt är betalt och så.. Det för mig blir som att människan försöker sälja sig själv, sälja sig själv för att jag ska vilja umgås med den. Den här personen har betytt så enormt mycket för mig och har hjälpt mig i mina värsta dagar, alltid funnits där och visst hade jag kunnat dragit med på en kryssning och varit falsk för en kväll, men det är inte JAG. Jag är inte en sån person. Först skulle jag vilja sätta mig ner, prata igenom allting med den här människan och verkligen verkligen lösa allt det som för ett tag sen fick oss att börja bråka. 

Jag har varit en sån person som jag beskriver här uppe som från en till en annan dag varit arg på någon men sen hängt med människan, egentligen vet jag inte varför jag gjorde det men jag gjorde det. 
Ingenting gjorde det bättre och jag mådde inte bättre av det. 

Jag vet mitt värde och jag vill aldrig sjunka så lågt ner själv att göra så mot andra människor. Det är inget fel på den här människan, tycker bara att man måste tänka ibland och inte sälja sig själv som människa. Vi är mer värda en så...Kommentarer
Postat av: Anonym

Man kan sälja sig på många sätt som du säger...

2017-07-15 @ 20:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: