Lördag: Finland.

Vi vaknade vid 10.00 och då började vi direkt packa in oss i bilen för att dra mot Borgå, vi åkte till Brunberg där vi skulle handla vinterkyssar men tyvärr var dom slut just nu så blev lite annat godis och sen åkte vi vidare till Gamla bron. Vi åkte sen vidare till Farmor och jag började känna paniken över att inte hinna med allt innan bröllopet. 


Vi kom tillbaka till stugan vid 14.45 och Älskling hoppade in i duschen direkt och därefter hoppade jag in i duschen. 

Fixade mig snabbt och skorna jag köpte skulle jag egentligen haft på mig men dom var alldeles för stora så jag gav dom till Mamma och hon kunde ha dom på sig. 
Vi blev klara vid 15.30 och skyndade oss snabbt in i bilen och åkte mot kyrkan. 
Bröllopet började 16.00 och vi var där vid 15.45 så det var lixom med nöd och näppe vi hann fram.
Vi tog plats i kyrkan och ceremonin var verkligen så fin. Kärlek sprudlade mellan brudparet och jag kunde inte hålla mig från att få tårar i ögonen. 

Så glad att jag fick vara med på denna dag. Efter att brudparet åkt iväg med limousin för att ta kort och åka runt lite så begav sig alla andra mot festlokalen som låg ca 500 meter bort. Vi väntade in brudparet och sen gratulerade vi dom och tog plats vid vårt bort. Barnen var verkligen jätte duktiga. 

Vi åt mat och såg lite program och några höll tal och det var så glädjefyllt. Verkligen! 

Brudparet dansade första dansen tillsammans som man och hustru. 

Bruden dansade med sin far och vi alla började dansa. Festen startade på riktigt och Mamma & Pappa åkte hemåt efter en stund mot ungarna och vi ungdomar (som vi så fint blir kallade i fibland) stannade kvar och firade brudparet en längre stund. 

Ungarna och mina föräldrar tog sig mot stugan och den riktiga festen började som sagt. Vi kusiner & syskon blir det, fick en fin kusinbild tillsammans som vi ska skicka till Farmor sen. Man märker att hon är mer slut nu för tiden än förrut, att hon blivit äldre. ❤️ älskade fina farmor. 

Vi dansade och sjöng med när orkestern sjöng. Vi hade så himla kul. Verkligen! 

Men vid lite över 00.00 kände jag att jag ville åka hem till stugan och sova, så jag ringde Pappa som kom och hämta mig och Älskling. 

Hade dansat så mycket att jag var helt slut i kroppen och både jag och Älskling slocknade direkt när vi kom hem. Haha. 


Tack för ett sjukt lyckat bröllop och bröllopsfest, och tack för att vi alla fick komma och fira denna dag med er. 

Söndagen kommer...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: