Kvällsinlägg

Hej! 


Vilken underbar dag vi har haft. Alltså verkligen. Dagen började med att vi hängde hos min Mamma och Pappa, dock var inte Pappa där då han varit i Göteborg och tävlat från i Lördags. Meeen. Kidsen lekte och hade jätte kul, hade picknick ute på altanen och så. 

Vid 14.00 drog vi mot Trollbäcken där vi handlade glass och promenerade vi hem till oss för att vänta in Älskling som skulle äta något innan vi drog till stranden.

Noah och Lilja busade hela vägen dit och ville ha med en vattenkanna, dock hade det börjat blåsa väldigt mycket så inte alls lila varmt som när vi åkte. 


Men ungarna badade iallafall... 
Så modiga. 
Jag vågade inte. Haha. 
Jag tyckte det var för kallt. 
Så jag och Älskling njöt istället av varandras sällskap. Finaste Älskling vad jag saknat dig ❤️

Lilja & Noah badade inte så länge men dom lekte en stund där och kastade sten i vattnet, och försökte bygga sandslott. När dom försökt ett tag så rörde vi oss mot Fornuddsparken och dom lekte så fint där, även jag och Älskling lekte med dom där och vi åkte även en gunga tillsammans. 


Vi gick hem efter cirka 1,5timme och då passade jag på att ringa Mamma. Jag frågade ungarna om vi skulle sova kvar här och det ville dom, så vi drog upp och åt pizza i centrum. 

Noah hade inte med sig några extrakläder hit så han fick låna kläder av A för att det hade börjat regna och för att han inte skulle frysa. Men han bar kläderna riktigt stolt och tyckte det var kul. 

Vi handlade lite naturgodis på vägen hem och chips och sen gick vi hem till oss, tittade på tecknade Pippi Långstrump och spelade UNO tillsammans. Ungarna ville även spela äckel spelet, men det fick dom spela själv. 

Efter filmen så fick ungarna lägga sig uppe i Liljas säng och titta på Zootropolis. 

Vi ska ju upp rätt tidigt imorgon. 
Äta frukost, handla present till Molly i Tyresö centrum innan vi åker hem till mina föräldrar igen och äter lunch och gör oss redo för fasters stora prinsessa som fyller 3 år imorgon. Fattar ni? 3 hela år. 
Du har varit envis, trotsig och bäst på ditt vis och berikat våra liv med ditt härliga humör. Jag älskar dig!! ❤️
Och då ska vi till Uppsala på kalas. 
Mysigt att träffa familjen lixom. 

Så nu ska även jag försöka sova. 
Men är inte ett dugg trött egentligen. 
Har väl kommit ikapp tröttheten från jobbet och börjar våga koppla av. 

God natt!! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: