Irriterad

Är verkligen så trött på hur en del människor väljer att behandla andra dåligt. Jag har själv gjort det men jag försöker bättra mig, försöker visa dom jag älskar & bryr mig om att jag älskar dom. Jag har tvivlat kring mig och A, om vi verkligen ska vara tillsammans för att vi bråkat en del men vi vet ändå att kärleken är större. Jag vill aldrig lämna honom och det är ingen ursäkt att jag tvekat under mina diffar, men någonstans känns det bättre för mig att säga det så.. Men jag har lixom inte gått och pratat med andra om det, inte nämnt det för andra utan verkligen tagit mig tiden själv att känna efter. Känna efter vad jag verkligen vill och kommit fram till att jag vill leva resten av mitt liv med honom. Varje dag, varje månad och varje år med honom. Men det var inte A vi skulle prata om egentligen utan snarare om hur trött jag blir på människor som en dagen talar om att de ska lämna någon men andra dagen låtsas som dom aldrig sagt det. 

Varför?! Vad vinner man på det? 
Varför säga en sån sak om man inte menar den? 
Att känna så är inget fel, men när man basunerar ut det till flertal människor och sen inte göra något åt saken. 
Det gör mig irriterad. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ibland behöver man prata med någon om man har problem i relationen ,man behöver få häva ur sig allt dumt man känner för stunden. Men sen kanske man inte alltid gör slag i saken i allt man sagt. Det är därför man behöver vänner, för att få prata med någon..

Svar: Så är det absolut.
Man behöver vänner för att ibland prata ut om just såna saker MEN när man mer eller mindre säger varje gång man ses att man SKA lämna en person, att personen inte är bra eller annat. Och inte bara basunerar ut det till vänner utan till okända. Och att det lixom blir synd om den människan. Svårt att förklara..
Emeliie

2017-07-07 @ 20:45:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: