Grlpwr

Vi alla tjejer har nog varit där och trashat en eller annan brud för vad den har på sig, hur den ser ut eller för den kanske inte har samma ekonomi som någon annan. Tro mig. Jag har oxå varit där och trashat folk, ibland gjorde jag det för att få passa in och inte för att jag själv tyckte det. 

Jag vet att jag pratat om det här förr och hur viktigt jag tycker det är att man hyllar varandra och finns där för sina medmänniskor. 

Jag vet hur det känns att bli mobbad, jag har lixom aldrig riktigt passat in någonstans. Nu dom senaste åren så skiter jag i hur andra gör, jag är mig själv rakt igenom. Men jag tänker under mina tonårs år. Då var det värst. 
Jag blev samtidigt mobbad av många människor men skulle ändå gå och vara elak mot någon annan. 
Det blev som en ond cirkel. 
En riktigt ond cirkel som borde slutat direkt. Men det fortsatte. 
Och jag kan ju inte säga att jag är stolt över det idag, eller att jag ens mådde bättre över att trasha ner på någon annan. 
Absolut inte. 
Snarare tvärtom. 
Jag mådde sämre men ändå fortsatte jag. 

Och därför är jag idag så jävla glad (förlåt för svordomen) att jag idag inte ägnar min energi åt att passa in genom att smutskasta andra brudar; jag behöver lixom inte passa in någonstans så länge jag är nöjd med mig. Det är för mig idag viktigast. 
Ofta säger jag alltid fina saker till andra människor som jag möter inne på toan på en nattklubb eller i mataffären, på bussen. Kan vara små enkla saker men JAG vet hur jäkla glad man kan bli av att en människa bara ler åt en. Det kan göra hela ens dag. 

Så jag tänkte utmana alla mina läsare (gjort det förr, men jag tycker det är SÅ viktigt) att imorgon när ni ger er ut till jobbet, stranden, affären eller någonannanstans. Tänk en extra gång. Passa på att göra någon annans dag lite bättre genom att le eller säga något fint till människan. 

Girlpower ❤️ 

Vi tjejer bör hålla ihop, vi människor borde hålla ihop, godheten borde höra ihop och godheten borde vinna över all ondska som finns runt omkring oss. 

Ta hand om varandra!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: