Fördomsfull vs. fördomsfri.

Jag tror att alla människor är fördomsfulla, inte alltid mot människor vi aldrig tröttat utan snarare tvärtom. Det är just människor vi träffat som vi har fördomar för. 

Men jag tror alla har vi fördomar mot något. Likväl som jag tror vi alla individer är fördomsfria; har något vi brinner för och gör oss fördomsfria. Man lever lixom lite dubbelt men så länge man inte skadar någon annan människa och vet att alla är olika. Jag dömer inte en människa efter första intrycket, visst hänger det kvar.. Men jag har ibland själv haft svårt för att ge ett bra första intryck men att anstränga sig blir ibland för mycket och det ska bara egentligen falla naturligt. Alla har sina svagheter och styrkor. Jag vet om mina. Jag har tex väldigt kort stubin när det kommer till vänskap, att bli irriterad över små skit grejer. Allmänt kort stubin. 
Men mina styrkor är fler; tex att när jag älskar någon, så älskar jag den personen extremt. Jag ger inte upp en kärlekshistoria för mina groll utan krigar för kärleken. Krigar för att kärleken ❤️ 
Vill att all slags kärlek ska vara okej, att alla människor bara accepterar våra olikheter, att man älskar olika. 

Hur tror ni det är? Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller me dej .... ingen är perfekt och vi alla har fördomar mot något

2017-07-27 @ 11:12:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: