.

People people people. 

Så glad att jag är ute ur den där falska ligan, som var och varannan dag sitter och trashar varandra men andra dagen hänger tillsammans. Det värsta är inte att dom hänger ihop utan anledningen till varför.. Har dom ingen självrespekt? 
Jag förstår seriöst inte. 

Jag betedde mig sådär när jag var yngre typ 14-18 men därefter så mognar man väl? Gör man inte? Tydligen inte... 
Finns nog dom som inte gör det, det är ju verkligen bevisat. 

Men förhoppningsvis så inser dom oxå vad värdet av livet är och speciellt värdet av dom själva är. För det är verkligen det viktigaste vi kan ha. Värdet för sig själv. ❤️

Jag vet egentligen inte Varför jag skriver om det här och varför det ens påverkar mig men jag tror det påverkar mig då människan faktiskt haft en grymt stor betydelse för mig och det någonstans sårar mig att se en människa försöka köpa till sig vänskap även om planen var någon annan från början men sen ändå få det att låta som om man försöker köpa polare. Hemskt. Fruktansvärt hemskt. Jag mår dåligt för att någon ska behöva göra så, sen kanske inte människan själv ser det så vilket är ganska självklart att man inte gör när man är mitt i det. 
Men det blir så... 

Jag minns när jag gick i skolan, speciellt i gymnasiet i Nacka och jag ALLTID hade cigg, oftast två eller tre paket i väskan och JAG verkligen bjöd alla för att få mer status och bli omtyckt men inte fan tyckte någon om mig mer för det. Utan snarare visste dom att jag alltid hade cigg och spelade ut dom korten och var trevlig den stunden det gällde. Jag såg det inte då, men såg det ganska snart efter..

Vet som sagt egentligen inte vart jag vill komma med detta inlägg, ville nog mest bara skriva av mig.Kommentarer
Postat av: Anonym

Heja dig!

2017-07-15 @ 20:36:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: