26 Juli 2017 Onsdag

Hej! 


Nu ska vi snart börja bege oss mot stan och handla en present till min kusin och hennes man som är på besök från Australien. Trevligt. Vi ska även passa på att äta på McDonalds och sen börja bege oss mot Blackeberg. 

Ha en fin dag! Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker du inte att du är en dålig förebild för din dotter när ni äter så onyttigt hela tiden? Även de få gångerna ni äter hemma så äter ni inte nyttigt alls ju.

Svar: Nej det tycker jag inte att jag är. Hur vet du vad vi äter hemma och inte och hur nyttigt det är eller inte? Tänkte mer på vart du får det ifrån att vi äter onyttigt hela tiden..
Emeliie

2017-07-26 @ 14:36:52
Postat av: Anonym

Du lägget ju ofta upp vad ni äter så man ser ju.

Svar: Men vad syftar du på är onyttigt av det vi äter?
Emeliie

2017-07-26 @ 16:53:32
Postat av: Anonym

Jag håller med personen ovanför, senast i tisdags skrev du ett inlägg om att ni avslutar kvällen med chips, godis och Cola?
Jag skriver inte detta för att vara en sån person som ska lägga mig i utan det handlar om en liten väckarklocka om att det är dags att försöka trampa ned på onyttigheter som godis, chips, läsk, mc Donalds, kebab osv.

Svar: Jag vill bara påpeka att JAG var den enda som åt av det. Ungarna gick och la sig innan jag ens tog fram det. Så vad man skriver och hur mycket mitt barn får i sig är skillnad. Vad jag äter och stoppar i mig, is My problem.
Emeliie

2017-07-26 @ 20:56:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: