26 Juli 2017 Kväll.

Hej! 


Dagen började med att jag vaknade vid 05.00 men lyckades gladeligen somna om till klockan var 09.00, då gick vi alla upp i huset och åt frukost. 

Efter frukosten gick ungarna ut på tomten och lekte en stund och jag fixade i ordning mig, även så min Mamma och därefter så började vi åka in mot stan. 
Vi åt på McDonalds. 
Därefter så gick vi till Hötorget och köpte riktigt svenska presenter till min kusin Fanny och hennes man Zalen som är på besök från Australien. 

Klockan hade inte blivit så mycket när vi var färdiga så vi gick in på Verandan och passade på att ta en liten fika. 

Efter det så började vi åka mot Blackeberg och kidsen kunde leka en stund i närheten innan vi gick upp till min moster där Fanny och Zalen och hon var. Vi gav presenterna och efter en stund kom även min mosters vän, några fler vänner och sen även mina två andra mostrar Inger och Eva. Pappa kom oxå eftersom han skulle köra oss hem sen. Bästa Pappa❤️

Vi åkte därifrån vid 16.45 ungefär, hämtade ungarnas ryggsäckar från mina föräldrar, lämnade hem Noah och sen åkte även vi hem. Vi gick nästan direkt till Kinan och åt mat. Orkade inte ställa mig och laga middag och eftersom dessutom Älskling redan ätit så blev det så idag. Haha. 

När vi ätit klart promenerade vi hem den lilla biten det är hem. Älskling & Lilja höll varandra i handen och gick och prata och busa på vägen hem. 

Mina finaste hjärtan ❤️ 
Blir glad i hela kroppen när jag ser hur fina dom är med varandra. 
Bästa!!! 

Vi tittade på två avsnitt Ullared här hemma och plockade fram godiset från båten, så att det lixom tar slut snart så att vi sen kan börja äta mer grönsaker som fredagsmys här hemma. Vi alla älskar ju grönsaker. 

Nu ligger vi i sängen. Jag hade lovat Lilja att hon skulle få sova bredvid mig idag, så ville verkligen inte svika henne. Så här ligger jag bredvid henne och ska även jag snart sova. 


Vad har ni gjort idag? 

Puss på er! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: