25 Juli 2017

Hej! 


Dagen började med att jag vaknade upp i ren panik och såg att Älskling låg och sov. Väckte honom men han skulle vara hemma idag, hans knä är helt förstört. Stackars fina älskling. ❤️ Spelade spel på mobilen och vid 12.30 hoppade jag in i duschen och därefter kom Pappa och hämtade mig och vi åkte hem till dom. 

Vi kom dit och åt lite mackor och därefter så lekte barnen och jag satt och pratade lite med Mamma och därefter så hjälpte ungarna mig att laga lasagne. 

Dom var verkligen jätte duktig ❤️

Lasagnen blev faktiskt god. 

Första gången jag någonsin lagat lasagne i hela mitt liv så jag blev faktiskt ganska stolt över mig själv och dessutom kände jag vuxenpoängen flöda. Haha. 
Fick middagsbesök och efter middagen så lekte ungarna och gjorde en teater för oss vuxna. 

Vi lämnade hem middagsbesöket och sen hämtade jag min jacka hemifrån innan jag åkte tillbaka till mina föräldrar där ungarna är. Så jag hann och pussa lite på mitt hjärta eftersom han varit hemma och vilat hela dagen. 

Min fina fina älskling. 

Nu är jag tillbaka här och är helt slut och skulle vilja sova redan nu, men har lovat mig själv att vara vaken ett bra tag till. Måste ju det, annars så vaknar jag jätte tidigt och det är trots allt några dagar kvar på min semester så vill passa på att njuta. 

Imorgon så ska vi åka in till stan först och handla en present till min kusin och hennes man som är på besök från Australien. 
Sen åker ungarna, jag och Mamma till min moster och träffar just min kusin och hennes man och säkert några fler. Johan och Jessica kommer oxå dit, jag tror även Martin, Camilla och Ella kommer dit med. Mycket trevligt. 

Nu tar vi kväll. 
Med chips, godis och Cola. 
Mumma. 

Hur har er dag varit? 
Vad har ni gjort? Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: