18 Juli 2017 Tisdag

Hej! 


Har inte uppdaterat er så mycket idag, just för att knappt någonting har hänt. Vi skulle till Tyresö centrum men vi hamnade i Farsta centrum med mina föräldrar istället och köpte leggings och bh till mig där. 
Sen handlade vi även skid-ärtor. Eller vad det heter som vi mumsade i oss. Så himla gott och det är verkligen ett tecken på att det är sommar för mig. 

När vi kom tillbaka till mina föräldrar lagade jag middagen, kassler i ostsås och pasta. Jag avskyr potatis, har kunnat äta det förrut men nu på äldre dagar så har jag så svårt för det. Eller egentligen är väl avskyr ett för starkt ord för jag kan äta det. Men jag föredrar pasta eller ris och väljer ofta bort potatisen om det går. 


Efter middagen hjälpte jag Pappa mejla iväg ett mejl, samt hjälpte Mamma att hitta en kartong med kläder som stod i källaren och då hittade jag även massor mer för små kläder som Lilja haft. 
Helt sjukt vad den ungen har haft och fortfarande har kläder. 
Sinnessjukt!! 
Och sen klagar jag på att ungen inte har några kläder. Ska kolla igenom dom för små kläderna någon annan dag och se om det är något Ella eller Molly kan få, annars så ska vissa kläder säkert sparas och andra går vidare till kasta. 
Vad gör ni med för små kläder? 

Har tänkt på om man ska sig iväg till typ Stadsmissionen och lämna in kläder, älskar att kläder som är för små för någon kan komma till användning av någon annan. 

Pappa körde hem mig lite efter 22.00. Lilja ville stanna hos mormor och morfar så då fick hon det. Jag och Älskling hann umgås en stund innan han la sig för att sova så han är pigg hans sista dag innan några dagars semester. 

Jag passar på att blogga nu. 
Imorgon ska jag ha tvättstuga mellan 14.00 till 17.30 och därefter så börjar jag nog packa mina och Liljas kläder och löser allting inför Torsdagen. 
Yey!!! 
Då är det äntligen dags att dra mot Finland och min kusins bröllop. 
Så får se hur det blir med uppdateringen i bloggen dom dagarna, kommer göra utmaningen men annars så pausar jag nog bloggen några dagar och bara njuter av allt som vi är med om i Finland. ❤️ 

Hoppas ni haft en fin dag. 
Puss & god natt Kommentarer
Postat av: Caroline

Svar: hej. Han tar concerta 36mg. :)

2017-07-19 @ 09:25:49
URL: http://nouw.com/piimpiina

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: