15 Juli 2017 Lördah

Hej! 


Igår på dagen hade vi fullt upp, hände massa saker och mös med dom bästa. Åt mat och fikade. 

Igår så hade jag en trevlig utgång med Martin, Camilla och lite senare även Lotta. Så mysigt!! ❤️ Vi hängde här i Tyresö och hamnade både på Olearys och White rice. Efter det så drog jag och Lotta vidare innan jag drog hem till mina föräldrar och sov. 

Vaknade imorse och ringde Älskling direkt.. 

Har verkligen varit jätte dåligt på att blogga men hur kul är det att hela tiden läsa om att jag inte gör ett skit lixom? Haha. Så kul kan det inte vara. 


Imorgon om det är fint, vilket jag verkligen hoppas så drar jag iväg med Lilja och Noah och badar hos oss. Så mysigt!! 

Fått en del frågor via Facebook om det är dåligt mellan mig och A just nu då jag är hos mina föräldrar mycket och knappt spenderar tid med varandra. Och nej. Det är absolut inte dåligt mellan oss snarare tvärtom skulle jag säga. Vi båda är väldigt envisa och väldigt väldigt olika så ibland är vi oense och kan inte riktigt förstå varför den andra gör SI eller så för just ett sätt är bara rätt. Fast egentligen inte.. Jag tror ni fattar vad jag menar. Men A har ej semester nu tyvärr utan bara jag och Lilja och då passar jag på att hänga mycket hos mina föräldrar. På Torsdag åker vi till Finland och Älskling har tagit ledigt och ska med då. Bästa ❤️❤️ då ska jag verkligen verkligen passa på att njuta av hans tid och att vi är nära varandra. 
Sen har vi semester tillsammans igen v.34 tror jag det är i 3 veckor. 
Så vi kommer ha tid med varandra men just för att Älskling jobbar och är helt slut efter jobbet så hänger jag mycket hos mina föräldrar med Lilja. Så ni behöver inte oroa er mer att det är dåligt mellan mig och min karl, vi har det bättre än någonsin och har nog aldrig känt mig mer säker på oss. Världens finaste älskling ❤️ 

Nu sitter jag och tittar på Sommarkrysset med Noah & Lilja och sen blir det att fortsätta titta på tvn och bara ha en lugn kväll. 

Puss!Kommentarer
Postat av: Anonym

Att folk alltid måste lägga sig saker de ej har me o göra.... ni verkar ha ett tryggt och stabilt förhållande där ni kan göra saker på egen hand och inte alltid behöver sitta fast

2017-07-15 @ 20:38:12
Postat av: Anonym

Fina bilder!!! Trevlig kväll!!!!

2017-07-15 @ 20:38:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: