11 juli 2017 Tisdag

Hej! 


Pappa körde hem oss igår vid 16.30 och jag började med middagen hemma. Värsta enkla måltiden. Makaroner med köttbullar. Haha. 

Älskling kom hem strax efter och vi kramades en stund. 
Älskade fina karl! ❤️ 
Man märkte på Lilja hur glad hon var att träffa honom igen, dom busade och vi åt mat. Efter maten och efter att Älskling duschat och druckit kaffe så gick vi ut en promenad, en så underbart mysig promenad. Vi hittade en sjö som Lilja ville bada i och självklart fick hon det.

Hon tyckte att det har rätt så varmt men jag gick i med fötterna och jag tyckte det var svinkallt. Men hon var nöjd iallafall, det är huvudsaken. 


Älskling blev sugen på att bada men han skippade det och får göra det nästa gång. Lilja skvätte vatten på oss och doppade sig. Hon hsr blivit mer van och mindre orädd för vatten, det är mest i pooler i badhus som hon tycker det är obehagligt och läskigt. För i sjön igår så sprang hon fram och tillbaka, gick så långt ut hon kunde, doppade sig och hoppade upp och ner och slängde sig i vattnet. 

När vi kom hem igen startade vi Lotta på Bråkmakargatan och sen så la sig Lilja och sov och jag och mitt stora hjärta började kolla på Svensson Svensson filmen. 

Efter ett tag så la även vi oss. 

Jag och Lilja vaknade imorse vid 09.00 då åt vi frukost och startade Lotta på Bråkmakargatan igen. 
Lilja har nu gått ut och jag tittar på EM - Drömprinsen. Har bara sett snuttar men nu får jag se hela. Yey!! 

Ha en fin dag! ❤️Kommentarer
Postat av: Anonym

Men vart hittade du den filmen?? Har sökt den jättelänge! 😂

Svar: Via C more :)
Emeliie

2017-07-11 @ 10:26:04
Postat av: Fröken hauffman

Kul. Förhoppningsvis blir vi också Tyresöbor i sept. Håller tummarna!

Postat av: Anna

Att hon vågade...

2017-07-11 @ 13:40:59
Postat av: Fröken Hauffman

I så fall Granängsringen. Vi byter vårt kontrakt i Gbg med ett där. Har tre svågrar m. Fam i trollbäcken så... det är därför vi flyttar dit.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: