Varför?!

Ibland så skiner livet och allt flyts bara på och det har gjort det ett tag för mig. Men nu känner jag hur saker blir svårare och svårare, inte av någon anledning.. utan med att kunna ge Lilja svar på vart hennes pappa är, varför dom inte setts på länge och varför han aldrig ringer. 

Hade jag vetat hade jag svarat. 

Men saken är att jag vet inte, jag vet ingenting och trots att jag egentligen borde hata honom så är det inte honom jag hatar utan jag hatar det han gör mot mitt barn, mot hans barn, mot vårt barn. 

Jag har aldrig sagt ett ont ord så Lilja hört eller vet om, skulle ALDRIG göra det. 
Inte för att jag hoppas det blir vi igen, utan för att jag verkligen hoppas han tar sitt förnuft tillbaka och han krigar för att få kontakt med sitt barn igen. 

Det är lixom hjärtekrossande. 
Hur kan man göra så?! Hur kan man vara så okänslig?! Jag vet inte varför han övergav sitt barn men spelar det egentligen någon roll?! Han gjorde det och det krossade Lilja. 
Hon pratar än idag väl om honom, om hans goda köttbullar, saker dom gjort och vad han sagt att dom ska göra. 
Leker med saker han gett henne. 
Älskade vackra barn ❤ Inget av det här är ditt fel, absolut inget. 
Du får aldrig anklaga dig själv eller lägga skulden på dig. 
Du är perfekt mitt barn, helt underbar och perfekt. 
Hon pratar om att ge honom julklappar, födelsedagspresenter om hur hon ska krama om honom när dom ses igen.. 

Jag önskar så att jag kunde svara på när ni ses igen, önskar jag kunde ge mitt barn alla svar hon frågar om. Önskar jag kunde förstå och hjälpa henne i att själv förstå. 
Men en dag.. En dag så hoppas jag att du ger henne ett svar, ett riktigt svar och förklarar för henne att det inte var hon som var felet och ger henne ett värdeligt svar.. För hon behöver det. 

Hon har fantastiska människor kring sig. Mig, mina föräldrar, mina bröder, Älskling, sin gudmor och många andra fantastiska förebilder för henne i livet ❤ 
Det oroar inte mig för fem öre. 
Utan det är just det att inte kunna ge henne svar på när, var och hur dom ska ses och varför han bara från en dag till en annan lämnade henne. Varför?!

31 Januari 2017 Tisdag

Hej!


Ingen speciell dag idag. 
Varit hemma sjuk idag med, men har sagt till mig själv att imorgon går jag och jobbar, så smsade jobbet tidigare idag. 
Älskar mitt jobb!! 

Lämnade Lilja på föris, för jag tror hon har det roligare där än att hänga med hennes sjuka mamma. 
Men hämtade henne till 16.00. 

Då började jag med maten. 

Det blev en riktig taco-Tisdag. 
Fick världens magsmärta men har nu lagt sig lite, hoppas det inte blir värre utan bättre. 
Jag ska ju jobba imorgon. 


Har roat mig under dagen med att gå tillbaka i bloggen och läsa om gamla saker som hänt. Vilka folk hade jag egentligen kontakt med, F, M, Miicken, C och C2 och Fadii, Libanesen och andra folk. Haha. Får mig att skratta lite, för hur jäkla blåögd man en gång var. Man trodde att gjorde någon något gott mot en gång handlade det om vänskap och en äkta sådan också, men så är det verkligen inte. Men tur att man lärt sig av sina misstag och inte är lika korkad längre. Ska fortsätta läsa bloggen under ett tag, för att se hur mycket jag växt under tiden då jag öppnade denna blogg. 

Lilja sover nu och jag ska hjälpa Pappa med lite saker till hans firma. 
Sen ska jag sova, så jag är pigg imorgon till jobbet. 

Puss!

Throw back Times'..

Hej! 


La upp lite gamla bilder på instagram idag som jag hittade, fick mig ett gott skratt och funderar på att varje dag i bloggen köra en TB tillbaka till en bild, kan vara flera år sen men även bara någon vecka. 
Vad tycker ni?! 

Här nedan ser ni en bild från när jag var i Marmaris med Mamma, Brittis och min gamla polare N. Vi har där två veckor och jag trodde jag gömde mina cigaretter på ett smart ställe och att Mamma inte såg. Har inte heller frågat men tror nog inte hon var född bakom en vagn utan mycket väl förstod och såg Ciggen. N och jag hade en egen balkong så.. haha. Marmaris 2007!


På bilden nedan är från när jag och min gamla polare N var i Göteborg och det kändes som mm gjorde Göteborg till sitt, haha. Kaosens kaos. Man levde för dagen, festade för dagen & kvällen. Helst flera dagar i veckan. Göteborg Maj 2010! 

Ni vet den där känslan när man tror man är coolast i stan och alla andra på landet, när man dricker flera dagar i veckan inte för att det är gott utan för att det handlade om coolhet men oxå att man annars inte hade så mycket att göra. Den här bilden nedan är från när mina två gamla polers N & K drog med mig på kryss i Juni 2010, man trodde seriöst att man var så jäkla cool.. Inte för man åkte på kryssningar utan snarare för att man festade som att det inte fanns någon morgondag. Haha!! Tur att man vuxit upp. Silja Galaxy Juni 2010Bilden här nedanför är tagen på Silja Galaxy i Augusti 2010, tror jag det var. Jag och min gärii Kajsa hade haft både sjuka dagar i Gävle och nu även Stockholm, vi hade träffat Liljas pappa och haft riktigt roligt men blev sugna på kryss. Jag vet hue mycket Liljas pappa hatade att jag åkte iväg. Han hatade det och terrade mig med sms under hela kvällen och helt ärligt så var jag nog en jäkligt hemsk människa. Jag svarade inte. Jag struntade i det och tog pratade med honom dagen efter. Det här är en av dom roligaste kryssningarna. For real som jag varit på. Alltså. En snubbe lekte katt, alltså inte snygg utan lekte att han var en riktig katt och skrämde oss. Haha. Slutade i ganska mycket ångest hela kryssen, men samtidigt en av dom roligaste kryssningarna ever. Silja Galaxy Augusti 2010Jag är trots att det blev en väldigt mass festande under en lång period i mitt liv, många dagar på en vecka och inte alls mycket vila, en väldigt massa fejk spel som man idag ångrar, eftersom man behandlat andra människor hemskt. Ber om ursäkt om det här, trots att inte det hjälper ett skit. Men trots allt det så är jag faktiskt glad att jag levt det livet, jag vet hur mycket det skadar mig & andra runt omkring mig. Skulle aldrig utsätta någon för det igen. Utgångar ibland; absolut. Men vi snackar om 5-6 dagar i veckan.. Så jäkla ohälsosamt men jag visste inte bättre men det gör jag idag. 


Idag vet jag bättre, framför allt vet jag vilka som är mina riktiga vänner, som jag kan vända mig till i alla lägen trots att jag har så sjukt svårt att be om hjälp. ❤