Listor

Vill bara meddela att imorgon kommer min melodifestival lista, med alla låtarna från årets tävling där jag ger låtarna poäng från 1-5 där 5 är bäst och 1 är sämst. 

Även låtarna som åkt ut. 

Kommer även lägga ut min topp 10 lista på dom bästa låtarna som någonsin enligt mig varit med i Mellon. 
Spännande!! 
Jag längtar tills jag får göra dessa två listor imorgon. Det gör jag verkligen!! 

Men nu måste jag verkligen försöka sova. Är så himla trött men har fastnat framför bloggen, fick en del kommentarer av er läsare och det som hände på Golden hits i Lördags lär nog stanna där, känns som att jag kanske startar upp något om det tas upp i bloggen och jag vill absolut inte ha några som helst problem. 

Men rarings, nu måste jag verkligen sova. 
God natt, puss på er!! 

Bild tagen: Lidingö - sommar 2016

Döma efter ett första möte?!

Man dömer ofta (så även har jag gjort) folk efter ytan men även ibland efter första mötet men egentligen hur kan man döma någon efter så kort tid?! Självklart så vill alla ge ett första goda intryck, jag är expert på det och det är absolut inte fel. Snarare tvärtom. Jag tycker det är en sjävklarhet att man alltid försöker vara sitt bästa jag (sen funkar inte alltid det. Belive me) och ge gott intryck. Men jag satt och tänkte tidigare idag på hur man lixom kan döma någon i matkön, toakön, efter att träffat en människa på en kurs eller andra tillfällen som ger oss möjligheten att prata med andra. Handlar det om en rädsla att släppa in främmande människor i ens liv, handlar det om att döma andra får det att må bättre själv eller vad handlar det egentligen om?! Jag får ofta höra av folk som inte känt mig länge, eller inte träffar mig så ofta men ändå dömt mig från första stund (dock ej mera) att dom trodde jag var en bitch. Hur är en bitch? Och vad exakt får mig att se ut som en bitch? Jag förstår dom. Jag har tänkt likadant många gånger om andra människor, men samtidigt så undrar jag... hur beter sig en bitch?! Vad är det typiska bitch beteendet?! Är det för att jag säger vad jag tycker och inte är rädd för diskussion och olika åsikter. 

Kanske är så att vi dömer andra för att det är det som just nu är mer naturligt än att man äter ärtsoppa hemma (känns det som). Eller för rädsla, rädsla att bli polare med någon så den blir omtyckt eller rädslan för att släppa in någon ny i livet. Kanske handlar det helt enkelt om att dömer man andra så mår man bättre själv. 
Har ni något förslag?!

Jag försöker alltid tänka på att aldrig döma andra människor, speciellt inte efter ett första möte, efter en första stund, innan jag hört och lärt känna människan bakom skalet. Svårt är det men det är verkligen något jag inte vill göra. 
Alla är vi dom vi är av olika anledningar. 28 Februari 2017 Tisdag

Shuu!! 


Igår efter jobbet så blev jag hämtad av min fina familj, vi åkte till Tyresö och hämtade Noah & Molly och sen åkte vi hem, jag startade Nalle puh filmen åt dom och sen åkte jag vidare Älskling. 
Lilja var nämligen ledig idag från förskolan med hennes kusiner så då kunde jag sova med Älskling. Så mysigt!! 
Vi tittade på tv och pratade om det som komma skall. 
Väldigt nervöst men samtidigt sån mäktig och fantastisk känsla. 
I Love IT!! ❤ 
Mer om vad det är kommer ni få veta närmare, nu får det vara hemligt men ni får gärna gissa. Kanske gissar någon av er rätt. 

Somnade vid 01.00 och vaknade igen vid 06.40 då det var dags att kliva upp, klä på sig och göra sig redo för att åka mot jobbet. Vad snabbt det gick att åka till jobbet från Älskling. Blev nästan lite fascinerad. Heja heja!! 

Efter jobbet idag så åkte jag direkt hem och lagade middag, korv med tagliatelle. Jag ska verkligen försöka köpa mer gluten och laktos fritt hem; märker hur min mage påverkas av vanlig pasta med mera. 
Kanske hittar jag jätte roligare recept man kan göra oxå. 

Nej.. det är vad den här härliga dagen bjudit på, en massa lugn eller inte på jobbet men det hör väl till lixom?! 
Imorgon skulle jag egentligen ha jobbat 08.00-15.00 men jobbar nu istället 09.00-16.00. Sovmorgon. Hell Yeah!! 
Lilja är ledig imorgon från förskolan med då hon ska på äventyr med sin mormor. Spännande!! 
Dom kommer inte hem för ens jätte jätte sent imorgon, så kan bli så att hon även är ledig på Torsdag. 
Hon har knappt varit på föris på snart 2 veckor, men på Fredag har hennes mormor M, Camilla och hennes lilla kusin Ella tänkt hämta henne, hon ville så gärna de så vi ringde och fråga. Finaste familjen ❤ 
Så då ska hon gå iallafall. 
Roligt för henne att träffa kompisarna igen, OM nu inte hennes hosta tar över så pass mycket. Alltså den är extrem. Hon ligger och sover just nu och fy vad mitt mammahjärta går sönder för varje host hon gör. Man lixom hör hur tungt och nästan ont det gör. Jag vet ju hur jobbigt jag har det när väl min hosta lägger in, hostar ju hela nätterna men inget på dagarna. Hostan går från lilltån, enda ut i längsta hårstrået och gör så jävla ont. Men hoppas verkligen inte mitt barn behöver lida så mycket. Älskade! ❤

Nu har jag nyligen pratat med Älskling och sagt god natt och ska krypa ner för att sova, är så jäkla trött asså. 

God natt raringar!! ❤
PS grattis alla Maria:or på dagen, speciellt grattis till min egna dotter och mamma (därför dottern bär de namnet) som heter just så. DS!