31 December 2017 Söndag

God morgon! 

Först och främst vill jag börja med att säga grattis till fasters lilla prinsessa som fyller 1 år idag. Grattis EllaBus 🎈 Du har berikat vårt liv med så mycket kärlek och glädje. Faster älskar dig med hela sitt hjärta, med hela sin själ och av hela sitt liv. 

(null)

(null)

(null)

Hoppas ni alla har en superfin dag. 
För mig har dagen varit igång länge.
Inte många timmars sömn här inte och så ska nyår firas på det. Men det blir nog bra tillslut. 

Pappa körde mig till Joanna och Kenny innan han åkte iväg och lånade ut bilen. Så jag är redan här och hänger. Även Alexandra är här. Bee movie surrar på tvn och jag passar på att blogga lite. Vet inte hur mycket tid man kommer ha till det sen, så lika bra att passa på nu.. Vad är era planer för nyår? Har ni några nyårslöften? Mitt nyårslöfte blir att visa ännu mer uppskattning och kärlek till mina nära och kära, dessutom att träffa alla mina fina mera och göra spännande saker. 

(null)

Nu ska dom äta frukost och jag ska väl hålla dom sällskap och sen ska vi väl smått börja fixa oss här och göra oss redo för kvällen med sällskapsspel, middag och massa mys. 

Gott nytt år fina läsare!! ❤️

Nattinlägg

Hej!! 

Igår så åkte jag till Joanna efter lunchen, vi satt och snacka och hade det supertrevligt. Till kvällen kom hennes pojkvän hem och vi åkte till IKEA, dom skulle köpa lite grejer där så jag följde med. Kenny kollade i andra butiker medans jag gjorde Joanna sällskap.
Vi åkte tillbaka hem till dom sen och bara umgicks, drack ett glas vin och pratade. 
När klockan närmade sig midnatt så skjutsade dom hem mig. Tack snälla!! 

Lördagen hände det inte så mycket på, vi mös, lekte, jag bokade en kryssning till mig och Eleni som vi ska åka på i Februari. Yey! Kryssningsdrottningarna är tillbaka. 
Till middag åt vi potatisgratäng och fläskfilé. Yummie. 
Lilja har pysslat en massa idag. 
Allt hon hittar gör hon pyssel av och det är verkligen så kul att se vilken underbar fantasi hon har. 

Jag kan inte sova, fast jag borde verkligen. 
Ska upp vid 08.00 för att packa i ordning mig, duscha och göra mig redo för att först åka hem till Joanna och Kenny och sen dra vidare på nyårsfirande med bland annat dom två ute i Raksta.  

God natt!  (null)