Förändrat beteende..

Det är så sjukt hur en del människor ena stunden är SI och andra stunder SÅ. 

Jag ogillar skarpt människor som när dom är med människor blir helt annorlunda, arroganta och otrevliga men sen när dom är ensamma så kan man hälsa & vara ÖVERTREVLIG. Antingen så gillar man varandra eller så gör man det ej. 
Man behöver inte lixom spela något. 
Jag ogillar dig, jag verkligen ogillar dig för hur du behandlat mig och hur du förändrar ditt beteende beroende på vem du är nära. 
Jag respekterar dig och låter dig vara som du är, för det är det enda rätta. Men next time you see me, stay fucking away from me. You and me are so Done with each other. Att man är olika oavsett vem man är med är inget fel, för alla människor är olika och en del klarar mina hårda skämt medans andra inte för det och då anpassar jag mig, självklart och det är inte det jag syftar på utan när man ändrar hela sin jäkla personlighet och blir som en annan människa. Det stör mig. För antingen så är man den man är och anpassar sig till hälften för andra människor eller så kanske det är dags att lixom se över vilka som är ens polare egentligen, om det är din personlighet man stör sig på. Är man verkligen rätt vän då? Är det överhuvudtaget en vän då?
Lite tankar som slog mig bara.. 

Jag tycker det är så fruktansvärt skönt med mina vänner jag har idag, man kan sitta och ha tråkigt och inte göra något märkvärdigt, man kan lixom göra lite det som faller en in för stunden, man har rätten att ha en dålig dag, rätten att må dåligt. Dom förstår. ❤️ och det är det som är det fina med vänskap att livet inte alltid är på topp och att man faktiskt vågar prata om det och öppna sig. Mina fina vänner, vad jag älskar er ❤️ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: