Bye bye for now!

Hej! 


Folk har olika syn på hur jag lever mitt liv och vad jag stoppar i mig och ni får lixom tro vad ni vill. Ni baserar er fakta på vad jag skriver i bloggen och sen fortsätter spä på. Jag skiter lixom i vilket. 
Hat föder hat. 
Det har jag lärt mig.

Jag vet själv att jag varit borta en del från jobbet men det har inget med lathet eller trötthet att göra utan för att mitt barn eller jag varit sjukt. Har inte varit såhär ofta sjuk på länge. Och kanske beror det på min kost men jag vet vad det beror på men det är MIN ensak och inte någon annans. 
Eller kanske ska jag jobba med barn, när det sprutar från alla håll och kanter och det känns som det till och med skulle kunna komma ut saker från öronen? 
Ska jag gå och jobba och lämna mitt barn på förskolan (till hösten skola) när hon har feber eller är sjuk med några andra symtom? Haha. Patetiskt. 

Jag vet att kommentarer inte alltid är snälla, speciellt när man har en blogg men jag känner att det inte ens är kul att blogga mer. Jag skriver lixom bloggen för mig själv och jag älskar att kunna gå tillbaka och se vad jag gjort. Men samtidigt känner jag att det finns så mycket annat som jag kan göra det med, såsom instagram. 
Vill ni så får ni gärna följa mig där: liljasmum för jag tror att jag kommer minska inläggen i bloggen på ett tag och ägna mig åt instagram. Lägga upp bilder där. Hata på, tyck vad ni vill och tro vad ni vill. fortsätt gärna gotta er i mitt liv. Haha. 

Puss på er! 
Nu så lägger jag bloggen på sidan ett tag, eller lär väl dyka upp inlägg någon gång då och då men inte på samma sätt som innan. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: