20 Augusti 2017 Söndag

Hej! 


I fredags hade vi en mysig tacofest hemma hos mina föräldrar med Martin, Camilla, Ella, mina föräldrar, Älskling och Lilja. Lilja tog hand om sin lilla kusin och såg till att hon alltid var nöjd lixom. Så mycket kärlek! ❤️

När Camilla, Martin och Ella åkte hem så spelade vi yatzy och umgicks en massa. Bara min lilla familj. Perfekt avslut på dagen! Och perfekt start på semestern. 


Vi vaknade vid 05.00 på Lördagen och begav oss mot Norrtälje. Lilja och Älskling mös och lekte tillsammans. Trots regnet så var hon super duktig. 

Jag och Pappa kom 4a på tävlingen, vi spelade ju tillsammans och slog varannat slag. 

Kul! 

När vi kom hem, så badade Lilja i poolen och vi åt middag och bara mös tills att jag och Eleni bestämde oss för att åka till Nytorgsfesten. 

Vi mötte Eleni & Fia i Gullmarsplan och hoppade på samma tunnelbana som Antonia, Niko och Therese satt på. Vi drog till Skanstull och promenerade världens helvetesbacke vid Vitabergsparken och ner, en riktig jävla promenad och därefter njöt vi av fräscha Danny Daucedo som sjöng. Lilja köpte en present till Eleni och Niko och sig själv. Så fint! ❤️ 

Hon är verkligen så ödmjuk. 
Hon hade fått pengar av sin mormor och var rädd att pengarna inte räckte till Niko. Tänker på att andra ska ha det bra och vill dela med sig av det hon har.
Älskade kiddo! 

Vi kom inte hem förens vid 22.30 och då la sig Lilja direkt och sov. Det behövde hon verkligen. 

Väckte henne vid 05.30 imorse och hon ville fortfarande följa med till Norrtälje, så vi packade in oss i bilen och hon somnade på stört och sov hela resan. 

Jag och Pappa satt och sjöng med till radions toner. Haha. 

Nu är vi framme och jag ska snart ut och träna några slag innan tävlingen drar igång. 

Puss på skinkorna! ❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: