18 Augusti 2017

God morgon! 


Veckans sista jobbpass är här och sista jobbpasset på 23 dagar är här. Idag klockan 15.30 börjar min vacanzione. Så jäkla Nice! ❤️ 
Ska försöka boka in middag med Eleni och Måns, träffade ju Eleni en sväng i onsdsgs. Den kvinnan vet verkligen hur man får en på positiva tankar. 

Ikväll blir det tacofest hos mina föräldrar med Martin, Camilla, Ella, Lilja, Älskling och mina föräldrar. Supermys! ❤️ 
Bästa sättet att börja semestern på! 


Älskar att bloggen är aktiv fast ändå inte fullt så aktiv som jag brukar vara, jag känner att stressen över bloggandet har släppt och jag kan blogga mer när jag känner för det. Annars har ju bloggandet varit en del av mitt sociala nätverk. Jag läser ju knappt bloggar längre, finns några enstaka mammabloggar som jag läser och som jag följt ett bra tag. Men annars så nada. 


Hur mår ni? 
Vad har ni för er? 

Förresten så ringde dom om lägenheten igår, jag ska skicka in papper och sen ska dom kolla så ekonomin räcker och gör den det så är lägenheten vår. Yey! 
Så lycklig!! 

Nej nu måste jag göra mig redo för att gå mot bussen så jag kommer i tid till jobbet. 
Puss på skinkan!!Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du kronofogden? Och hur påverkar det dig med förstahands?

Svar: Hej! Inte för att verka oförskämd men min ekonomi är min ensak och den delar jag inte gärna med mig av, oavsett om det är bra eller dåligt. Men att skryta om pengar är för mig, no no no. Likaväl som att snacka om hur ont om pengar man har är oxå no no no. Det är min och min sambos ensak hur vår ekonomi ser ut.
Emeliie

2017-08-18 @ 10:37:10
Postat av: Therese

Åååå håller tummarna för att ni får den!!!!

Svar: Tack!
Emeliie

2017-08-18 @ 17:02:26
Postat av: Anonym

Jag förstår och accepterar ditt svar. Frågade mestadels för jag själv har kronofogden och undrar hur jag kan gå tillväga med lägenhet? Om du nu har det och får lägenhet.

Svar: Jag förstår. Saken är att jag tror du kan söka dom vanligt. Har en vän som sökte och som fick lägenhet trots kronofogden då det ej var någon hyresskuld. Hoppas det löser sig för Dig!
Emeliie

2017-08-18 @ 20:49:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: