12.20

Shululu! 


Så.. Är på jobbet nu igen och har verkligen krigat på den här veckan, jobbat och donat på avdelningen. Vi har haft så lite barn så det har lixom varit så lugnt. 
Vi har kunnat fixa det vi behövdes innan den riktiga starten på Måndag. 
Igår gick Lilja vara med mig på jobbet, inte för att hon var tvungen utan för att hon tjatat och så gärna ville och det passade bra just nu. Det gick super bra och hon var verkligen duktig. Hjälpte mig men var mycket själv och skapade saker och hittade på kreativa saker att skapa. 

I helgen blir det mycket gjort men samtidigt så lite gjort. Ska vara barnvakt, så totalt kommer det vara 6 kids som springer runt hemma hos mina föräldrar (valde att vara där eftersom att VI bor så litet) men ungarna kommer ha kul tillsammans och vi kan spela kubb, bowling och leka kurragömma. Finns en massa möjligheter i och med att det är fler ungar. 

Först tänkte jag att jag kanske tar med allihopa och badar. Men nja.. Jag skippar den tanken. Men till parken vid centrum kanske vi åker till. 

Efter jobbet igår åkte vi hem till mina föräldrar. Vi åt middag och gosade med Noah och Molly som även som hängt med sin Mami igår. Noah hade så fina kläder på sig och jag var tvungen att fråga om jag fick ta en bild på han. 

Fasters fina prins ❤️

Jag och Mamma satt en stund och prata på balkongen om livet, och allt där till. Älskar verkligen våra pratstunder. Hon får mig ofta att se saker ur ett annat perspektiv och hjälper mig och stöttar mig i alla lägen, efter ett tag efter att jag oxå hjälpt Pappa med grejer på datorn, som att skriva offerter och avställa en bil så Pappa körde hem mig till mig, Lilja stanna kvar hos mina föräldrar med sina kusiner. Jag och Älskling tittade lite på tv och sen la vi oss för natten. Orkade inte vara vaken mer. Nu är jag som sagt på jobbet, på rast och ligger och vilar lite. Snart är det dags för allvaret igen och jobbar enda till 17.30 och därefter snabbt in till Slussen, ta kidsen och åka mot mina föräldrar. Lilja längtar så!! 


Hur har ni haft det? 
Puss på skinkan!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: