30 April 2017 Söndag

Hej! 


Vilken dag.. 
Dagen började med att vi gick upp 06.30 och gjorde oss klara. Pappa kom vid 07.30 och hämtade oss och vi åkte mot Sundbyberg. Älskling & Lilja lekte i parken och kom och tittade ibland när vi spelade, första varvet gick jätte bra men andra.. vill jag inte ens prata om. 

När vi har klara så körde Pappa hem oss. Vi vilade och tittade på tv innan vi gjorde oss redo för valborgsfirande. 

Vi kom till Fornuddsparken där vi tog olika sorters lotter, Lilja fick sockervadd som hon har tjatat efter, vi kollade in loppmarknaden och lekte lite i parken. 

Måste bara få dela med mig av en text jag delade på instagram och Facebook, då det är min och min älskade sambo, pojkvän, bästavän och kärleks 1 års träff dag. Eller vad säger man?! Vi blev ju inte tillsammans samma dag vi träffades, men vi klickade lixom direkt. Och har från den stunden funnits vid varandras sida oavsett vad. ❤️


Texten kommer här nedanför: 

Ett år sen jag klev in på den där festen, helt otaggad och trött men ändå någonstans redo för kvällen, helt ovetandes av vad kvällen skulle bjuda på, helt utan förväntningar.. men det dröjde inte länge innan det klickade mellan oss och vi började prata, massvis. Jag väntade på att du skulle komma med kommentarer som tex vad dryg du är men orden kom inte, utan du pratade glatt vidare.. och här står vi nu 12 månader senare som sambos, en kärlek som är större och starkare än någonsin. Du är min bästavän, min kärlek och den man jag vill bli gammal & grå med. Visst har jag tvekat och funderar över om det inte går för fort fram. Men samtidigt har allting känt så rätt, allt har känts så bra från första stund, du har verkligen visat kärlek från första stund och verkligen sett mig från första stund. Du har aldrig gjort eller fått mig att känna mig osynlig. Du är min person. Tack för att du är du och för att du alltid finns för mig och ger mig kramar när jag förtjänar dom som minst men behöver dom som mest. Tack för att du alltid lyssnar och försöker förstå. Du får mig att känna mig som den enda flickan i världen, du får mig att verkligen känna mig älskad, du bär mina axlar när jag inte längre orkar hålla dom uppe. Finns så mycket du gör för mig och Lilja men som i ord inte går att tala om. Från dagen jag träffade dig tills nu så har du verkligen förbättrat mitt liv och fått mig att känna mig levande igen. Att säga att jag älskar dig är inte tillräckligt med ord för att förklara min kärlek till dig. Du är BÄST! ❤️

Efter att vi tittat på brasan en stund så gick vi hem, eller Älskling gick förbi föreningspuben vi har här och jag och Lilja gick hem och började myset. Vi har startat Zootropolis. Älskar den filmen. Jag ser djuren som människor att vissa sorter i vissa tillfällen lixom inte passar in. Precis som i filmen. Rovdjur som får en dålig stämpel när något hemskt händer. Precis som med människor, man dömer alla efter vad en person gör med mera. Lilja älskar filmen oxå. Hon har kanske sett den 10 gånger men hon tröttnar lixom inte. 

Helt klart en höjdar-film!! ❤️ 


Vi gick mot brasan och att tända brasan gick faktiskt bättre än vanligt, inte för jag har firat i Trollbäcken förrut men det har tagit lång tid att få tänd på den annars men i år.. Wow! Blev faktiskt chockad. 


En helt mysig kväll med min lilla familj på tre, alltså jag är så tacksam för dom två människorna. ❤️

Nu ska jag fortsätta titta på Zootropolis och njuta av kvällen och vänta på att Älskling kommer hem. 

Hur har er Valborg varit? 

Puss på er! ❤️

29 April 2017 Lördag

Hej! 


Haft en jätte mysig dag med min lilla familj. Dagen började med att vi åkte in till Gullmarsplan och mötte upp Pappa vid 10.00. Vi åkte till Sundbybergs BGK och jag och Pappa tränade två varv. Älskling och Lilja spelade lite dom med. Bästa! ❤️ 
När vi hade tränat två varv så åkte vi hem igen och åt lunch. Korv med makaroner. 

Efter lunchen så vilade vi lite och sen gick vi ut till parken. Vi lekte i parken, Lilja cyklade runt och vi gick och tittade vi vattnet. Mysigt! Älskade fina familj ❤️

När vi kom hem så var det egentligen meningen att vi skulle äta middag, men eftersom att vi åt så sen lunch så var ingen av oss riktigt hungriga så vi åt bara några mackor och spelade UNO. 

Längesen man spelade det spelet och det var verkligen så mysigt att kunna umgås tillsammans med min familj. ❤️ 
Bara mysa!! Underbart. 

Lilja sover nu. 
Då vi ska upp jätte tidigt imorgon. 
Lilja ville så gärna följa med och titta på mig imorgon, så hon och Älskling ska hänga och heja på mig. 
Jag och Älskling tittar på Andra avenyn och vi ska väl fortsätta med det tills att det är dags att sova. 

Glöm inte utmaningen jag skrivit om i inlägget under. Hoppas ni är fler som vill vara med. Detaljer finns i inlägget under. 

Puss!