30 September 2016

God morgon!

Vilken fantastisk arbetsvecka jag haft, helt klart alltså och snart börjar den sista dagen av veckan med buller och bång. Efter jobbet idag så blir det hem, dela grönsaker och göra i ordning tacos kvällen. Lilja åker på dans med sin gudmor och sen kommer dom hit och äter, passar på att äta tacos när Pappa är borta. Även Älskling har pratat om att han ska komma förbi och hänga här hela helgen med oss, eftersom det är svårt för oss att ses på vardagarna då jag inte vill dra upp Lilja allt för tidigt på morgonen förskoledagar, eftersom vi ofta är där.

Vi ska bara njuta av en lugn helg, göra saker med Lilja och ha en toppen helg. Kan lixom inte bli bättre ❤️ mina hjärtan!

Ha en underbar dag.
Puss och kram!

28 September 2016 Onsdag

God morgon!

Somnade igår när jag natta Lilja och vaknade upp vid klockan 01.00, helt pigg. Men somnade om efter ett tag iallafall. Nu har jag lämnat Lilja på förskolan och är Påväg till jobbet. Det är som att hösten kom över en natt och nu intagit Stockholm. Mysigt men ändå så INTE.

Kollektivtrafiken är kaos i regn och det är precis som att regn är något ovanligt i vårt avlånga land fast det ej är det.

Ha en fin dag.
Puss och kram! ❤️