Ex on the beach

Det var första och sista gången jag såg på det rent ut sagt fjantiga peogrammet. Oärliga, sex galna vuxna människor. Nej tack! Det var verkligen ingenting för mig och killarna beter sig som svin, nästintill värre en tjejerna och smutskastar och har sig. Kollar någon av er på det!? Vad tycker ni?! Jag avskydde det men är någonstans glad att jag gav det en chans för nu vet jag att det inte var något för mig. Jag förstår faktiskt inte vad det är som ska vara roligt med att titta på killar och tjejer som är så pass ytliga och inkräkta i deras egna lilla värld, där normen har silikon pattar och puttande läppar. I dont get IT.

Var din egna personAlla människor vi möter, träffar vi av en anledning. Den kam vara positiv eller negativ men det är en anledning. Den ger oss kanske en ny syn på livet. Jag menar.. Bara tänka på alla människor jag träffat. En del har verkligen velat såra och skada mig något brutalt men det har lärt mig att sluta vara så naiv, sluta tro att alla vill mig väl. Fått mig att förstå att man inte kan tycka om alla men att man måste respektera varandra oavsett hur man ser eller vad man tror på. Man måste se till människan. Sen kan man tänka på alla dom där fina och fantastiska människor som funnits vid min sida och hjälpt mig växa som människa, som sätt mig gå från botten till toppen. Alla möten med våra medmänniskor är betydelsefulla på ett eller annat sätt. Man lär sig, man tar del av, man ger kunskap och respekt. Förstår ni hur jag menar?! Finns folk jag för bara 6 år sen trodde skulle stanna i mitt liv för alltid men som jag idag inte ens vill veta ett jacko om. Trots att jag någonstans alltid kommer respektera dom människorna och låta dom vara precis som dom är. Vi alla är våra egna individer och vi måste låta varandra vara precis som dom är, för i slutändan så är det just det där inviduella som gör just DIG till en fantastisk människa. 

Eurovision song contest44 dagar kvar tills Eurovision song contest börjar och jag har redan lyssnat igen om alla låtar och min personliga åsikt är att, Frans har nog en chans trots allt, trots att låten är sämst och jag inte alls tycker att den låten är en sån där svensk Eurovision låt. Vi hade så mycket bättre låtar att skicka.. Men men nu är det som det är. Den här Eurovision påminner mig om när Anna Bergendahl vann och skickades från Sverige och nästan hela svenska folket skämdes rakt igenom över hennes framträdande och långt ner kom vi oxå. Det enda positiva nu är att nästan alla andra låtar oxå låter som en påse nötter. Massa killgrupper är med och dom får väl lite pluspoäng för att dom ser rätt så bra ut. En Oscar Sia kopia och några killar som påminner mig om halva ligan i Backstreet Boys eller Westlife. Har någon av er oxå lyssnat på bidragen? Vad tror ni om Sveriges chanser i årets Eurovision?!