Underbara dag

Hej!

Vilken härlig dag vi har haft. Började med att vi slöade på morgonen innan vi drog till mitt jobb och fixade mitt ärende dit och sen kom Pappa och hämta oss, hem och äta snabb lunch och sen drog vi vidare till Nacka och vårt gamla område och hängde på Henkankarnevalen. Vi köpte 8 lotter allt som allt och Lilja vann på 5 av dom, och sista kategorin var det flera som vann.

Hon gjorde ansiktsmålning och vi njöt av eftermiddagen och början av kvällen där innan vi drog ner till Sickla köpkvarter och köpte lite grejer innan vi drog hem.

Hemma så åt Lilja middag och sen somna hon och jag och Mamma satt oss på balkongen och njöt av att vi har semester. Drack lite alkohol och pratade.

Nu ska jag snart sova..
Jag vill egentligen vara vaken, för är inte ett dugg trött men så blir det ibland lixom.

God natt!

On our way

Vi är nu påväg mot mitt jobb nu, Lilja köpte med sig lite färdkost och ska under tiden vi sitter i "möte" äta sitt goda har hon sagt. Tur att barnen inte är i närheten då lixom.

Efter att vi varit en sväng på jobbet och jag plockat med mig allt hem som jag glömde i torsdags så ska vi förmodligen gå ut i en park och njuta. Lilja älskar ju att leka i parken, helst själv.

Imorgon ska vi ut till Lidingö och bada och ha det mysigt, ska fråga min fina om även han vill komma. Hoppas bara på att det är fint väder, så inte planerna måste ändras.

Älskar att ha semester men har ändå så svårt att släppa jobbet och njuta av semester men jag försöker och lär mig att kunna njuta av semestern.

Ha en fin dag!