Söndag

Hej!

Hade en helt awesome kväll igår med Älskling och annat härligt folk. Började med att jag och Älskling åt middag och strax därefter kom Sara, Svea och Emelie och vi spelade spel hemma hos mig, innan vi följde med dom ut en sväng. Tjejerna drog vidare till Golden hits men vi stannade kvar på stället vi var i Gamla stan och hade det trevligt med nya bekantskaper. Riktigt jävla Nice asså!

När vi vaknade imorse var jag inte den piggaste människan i stan, utan jag var så jävla bakis men vi drog och åt på McDonalds och sen drog vi vidare mot Tyresö och skulle montera en soffa och det har vi nu gjort men vi är också fortfarande kvar här. Segt!!
Får se hur lång tid allting tar och om Martin och Camilla med fler är kvar i Rålis och grillar eller om vi bara åker hem och hyr film och bara få vara.

Hur har er helg varit?!
Ha en underbar kväll!

Im ready for toniite

Sminket är på och jag är redo för vad en den här kvällen bjuder på, nu är det bara Älskling som fattas men han är tydligen påväg, men är absolut inte den snabbaste kisen i stan. Haha. Förlåt Älskling! Men jag hatar ju verkligen att vara ensam och eftersom Lilja och dom drog så tidigt härifrån så blir det lixom ännu mer synligt hur sällskapssjuk jag egentligen är och det handlar mer om att jag behöver någon i närheten men ändå inte behöver umgås med den/dom. Likväl som när mina föräldrar är hemma. Jag bryr mig mer om att dom är här än att umgås med dom. Förstår ni?! Haha. Lite svårt att förklara men så är det.

Sara och gänget ska ut ikväll och suget finns både att gå ut och inte gå ut. Men vi får se vad jag och Älskling gör, om vi bara stannar här eller om vi drar ut.
Hoppas på att Joanna kommer hit, så jag får träffa min gärii. Var liksom så längesen ju. Och jag älskar att umgås med människor som verkligen betyder något och som visar att man betyder något tillbaka.

Ha en trevlig kväll!

Ensam hemma

Hej!

Nu har precis Lilja, Mamma, Noah och Maggan begett sig till båten med min kusin Frank som kom till Sverige igår och ska tillbaka till Finland idag. Det var faktiskt svårare än jag trodde att säga hej då till Lilja idag. Jag har ju aldrig behövt vara helt ensam, antingen har mina föräldrar varit hemma eller Lilja men nu är jag helt helt ensam. Shit asså. Älskling kommer ju hit senare men det är lixom inte samma sak.

Ska dammsuga och torka golvet här hemma och sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig Redo för kvällen. Joanna kanske kommer hit med en polare oxå så vi kan spela spel och dricka lite gott, skulle vara hur mysigt som helst.

Inget speciellt har hänt dom senaste dagarna så därför har bloggen inte heller blivit så uppdaterat på sistone. Men jag ska försöka bli bättre på det.

Var liten cruising utanför mig igår men jah längtar till den stora som är nästa Lördag. Då ska jag hänga ute och njuta av fina bilar. Har lovat Lilja att även hon ska få se en del bilar också.

Nej men dags att sätta igång här hemma då, så att saker och ting blir gjorda. Jag har ju en tendens att dra ut på saker och ting till sista sekund och det är inte det bästa men vill ju lixom någonstans njuta av lugnet och tystnaden nu.