Onsdag

Hej!

Imorgon blir det till att återgå till jobbet och jobba igen och Lilja ska till förskolan och bli hämtad av sin gudmor och mormor och dra iväg på lite äventyr för eftermiddagen. Ganska skönt, då slipper jag lixom stressa hem från jobbet, fast det kommer jag ju ändå att göra.

Håller på att uppdatera mina listor på Spotify, så snälla ge mig tips & förslag på bra musik, både gammalt och nytt. Är en allätare och jag har "mina" låtar men behöver lixom lite fräscht som man inte lyssnat sönder på. Så hjälp gärna mig!

Lilja åkte iväg med min mamma och pappa tidigare idag och träffade Martin och hon kom hem så glad och stolt då hon fått ett kock förkläde av honom. Hon älskar ju att laga mat och älskar att leka att laga mat så vad passar inte bättre än ett förkläde då?! Perfekta barn! ❤️

I helgen så ska jag passa på att vara med min dotter och pojkvän och bara njuta av livets alla bra stunder och inte försöka släppa allt det där som jag vill förändra men ändå inte vågar förändra. Har det så bra men ändå så kommer man aldrig vara helt nöjd med alla situationer. Bättre än såhär blir det inte, speciellt inte om jag går runt och grämer mig över det hela tiden.

Nej men dags att krypa till kojs.
God natt finisar!

31 Augusti 2016

Hej alla fina!

Det här med att vabba, man hinner så mycket hemma som man annars ej har tid med riktigt men samtidigt känner jag hur min kropp tyckt det varit skönt med vila. I måndags så hade jag en jobbig dag på jobbet och jag känner hur min kropp sa mer eller mindre ifrån men nu verkar kroppen vara återställd, ingen hosta eller snuva mer.

Håller på att laga lunch här hemma nu, makaroner med kycklingkorv. Ja jag tycker bättre om kycklingkorv än vanlig korv. Dont ask me why men så är det iallafall.

Jag har ju egentligen aldrig varit ett fan av snapchat och är ej det fortfarande, men jag har det och lägger upp bilder där då och då. Men inte alls så ofta som alla andra. Jag har lixom inte än fattat det roliga med snapchat. Varför använder ni snapchat?! Berätta gärna så kanske jag får mer förståelse för snap...

Jag har förresten ett tips på spel som jag tänkte dela med mig till er, det heter wordalot och är som ett korsordsspel för sig själv. Man ska titta på bilderna och fylla i ord där efter. Exempel finns här nedanför. Jag har fastnat för det spelet, jag älskar ju ordspel och skulle helst av allt börja spela wordfued igen, men känns som att det är gammalt och inte en enda kotte spelar det mer. Eller?! Har jag någon läsare som faktiskt spelar det?! Vad heter ni där?!

Ikväll kommer det komma en riktig uppdatering tänkte jag med en massa saker, men ska äta lunch, vika kläder och gosa ner mig med någon film. Det här med Vabb är inte så dumt trots allt.

Ha en fin dag!

30 Augusti 2016 Tisdag

Hej fina ni!

Har vabbat hela dagen idag och kommer även vara hemma och vabba imorgon, Lilja vaknade med ont i magen och har bajsat löst. Dock tror jag inte det är någon magsjuka, men jag vill vara på säkra sidan och skicka henne till förskolan om det sne skulle visa sig vara något annat. Dagen har bestått av mys och åter mys.

Vi har även varit och handlat och jag har hunnit prata och planera inför nästa sommar och just nu är jag så jävla jävla lycklig. Ska bli så kul. Jag längtar verkligen. Få umgås med fina människor och bara njuta av tillvaron. Och ja, jag har redan börjat räkna ner trots att det är 358 dagar kvar. Haha. Men det är något jag verkligen ser framemot. Kan ni gissa vad det är?!

Nej men snart hemma och bara sova och njuta av en lugn och harmonisk kväll med mitt älskade barn ❤️.